FÖRELÄSNINGAR

En inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft.

Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Mental inställning är något som Aron lägger stor vikt vid.

“Vi alla har olika förutsättningar för att lyckas i livet men till sist kommer det vara inställningen som avgör vilka som blir vinnare i längden” – Aron Anderson

Med över 100 föreläsningsuppdrag per år både i Sverige och ute i Europa är Aron flitigt anlitad hos några av de största och mest framgångsrika företagen som vill maximera sin potential. Att höra Aron föreläsa är en riktig inspirationsboost, publiken pendlar mellan gapskratt och allvar och ingen går oberörd därifrån. 

Alla föreläsningar specialanpassas efter ert evenemang och er publik!

Aron håller även öppna föreläsningar runt om i Sverige. Läs om tidigare Aron live! här. 

För mer information var god mejla malin@aronanderson.se

En inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft.

Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Mental inställning är något som Aron lägger stor vikt vid.

“Vi alla har olika förutsättningar för att lyckas i livet men till sist kommer det vara inställningen som avgör vilka som blir vinnare i längden” – Aron Anderson

Med över 100 föreläsningsuppdrag per år både i Sverige och övriga Europa är Aron flitigt anlitad hos några av de största och mest framgångsrika företagen som vill maximera sin potential. Att höra Aron föreläsa är en riktig inspirationsboost, publiken pendlar mellan gapskratt och allvar och ingen går oberörd därifrån. 

Alla föreläsningar specialanpassas efter ert evenemang och er publik!

Aron håller även öppna föreläsningar runt om i Sverige. Läs om tidigare Aron live! här. 

För mer information var god mejla malin@aronanderson.se

Teamwork – Jobba tillsammans för att uppnå gemensamma mål

Framgång – Konsten att vända motgång till framgång

Äventyr – Från Ålands hav till toppen av Kilimanjaro

Motivation – Motivera dig själv när det känns tungt

Glädje – Njuta av vägen till målet samtidigt som du presterar på topp

CSR – Under mindre än två års tid har Aron samlat in över 3,5 miljoner kronor till Barncancerfonden

Humor – Arons föreläsning är fylld av skratt och mycket humor

Möjligheter – Utmana det ”omöjliga” och se möjligheterna

Perspektiv – Få perspektiv på vardagen och dina egna problem

Mål – Sätt personliga och gemensamma mål, och uppnå dem

ARON HAR BLAND ANNAT FÖRELÄST FÖR

BILDER FRÅN ARONS FÖRELÄSNINGAR

NÅGRA MENINGAR OM ARONS FÖRELÄSNINGAR

Arons historia skapar inte bara eftertanke och perspektiv. Med stor inlevelse och värme får han dina egna utmaningar att kännas obetydliga och ger dig motivation och verktyg för att nå dina egna mål. Aron lämnade ingen oberörd.

Lars Kry

Tidigare VD, Proffice

Aron Anderson är en sensationellt bra föreläsare och förebild.

Mats Qviberg

Styrelseordförande, Öresund

November 2011, i samband med lanseringen av vårt samarbete med Barncancerfonden, hade vi Aron som föreläsare. Nu tre år senare kände vi att det var dags igen och blev såklart överlyckliga att han på kort varsel kunde ställa upp. Aron tog oss på en resa genom sorg, glädje, hopp och människans förmåga att flytta sina gränser framåt genom lagarbete och obeveklig vilja. Det är inte så lätt att beskriva känslan i ord, men Aron fick definitivt att ändra våra perspektiv på saker och ting. Jag vet att ingen lämnades oberörd. Tack Aron!

Abed Al Saffar

VD, Ur & Penn

Aron visar i både ord och handling hur mycket den mentala inställningen betyder. Otroligt inspirerande föreläsning!

Nina Lindfors

Sverigechef , Clas Ohlson

Idag fick vi på Point ta del av Aron Anderssons ofattbara resa mot det omöjliga. Han hjälpte vår personal förstå att det finns en mening med målinriktat arbete och hur viktigt det är att bestämma sig men att samtidigt ha roligt på vägen mot målet. Arons gripande men samtidigt humoristiska föreläsning gjorde starkt avtryck hos oss alla på alla plan och gjorde oss medvetna hur viktigt det är att ta vara på dagen, livet, sina målsättningar och sin hälsa. Stort tack till dig Aron!

Sofia Høgenhof

HR Chef, Point Transaction Systems

Jag kan varmt rekommendera föreläsningen av Aron. Berättelsen om hans kamp och kämparglöd berörde oss alla djupt, samtidigt som det ingav ett stort HOPP. Den lämnar ingen oberörd, samtidigt som den inspirerar till att vilja hjälpa och förändra.

Eva Forsmark

Marknadschef, Ur & Penn

Att lyssna på Aron är att ta del av ren glädje och tro på det omöjliga, trots de utmaningar som Aron har haft i livet. Hans föreläsning rekommenderas varmt till företag och sällskap som vill hitta inspiration i sitt arbete.

Sara Wettergren

VD, Hungerprojektet

Vi satt helt trollbundna av den livsresa som Aron berättade för oss. Arons har, trots sin ungdom, en syn på livet som få får erfarenhet på det sätt som Aron, Genom sitt engagerade, positiva, intressanta och helt öppna sätt att berätta om sitt liv skapade han en stämning som var magisk, helt tyst där alla vi satt med spänning för att få ta del av Arons liv.

Stig Carlsson

Generalsektreterare, SPF - Sveriges Pensionärsförbund

Jag som köpte in dig som föreläsare är väldigt nöjd, jag fick precis det jag önskade till mina elever och det blev både en tankeväckare och ett mentalt glädjeskutt – kan du så kan jag.

Håkan Warnemyr

Lärare, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap

Aron besökte Svenska Kyrkans Unga i Härnösands stift, på årets största ungdomsläger, och inspirerade både unga och vuxna med sin föreläsning. Arons förmåga och vilja att kämpa mot fördomar och motgångar taggade många att sätta upp egna mål och delmål, och att inte sluta kämpa. Livet är inget som man färdas mot och till slut kommer fram till, livet är här och nu och du har själv möjligheten att förändra och påverka din resa! Tack för besöket Aron!”

Maria Vilander Holmquist

Stiftskonsulent, Svenska Kyrkans Unga i Härnösands stift

Aron förläste för oss på ett av våra kundevent. Hans livshistoria, engagemang och otroliga vilja inspirerade alla. Jag är mest imponerad över att Aron har lyckats med så många av sina uppsatta mål. Aron har gjort mer under sina 27 år än vad vissa gör på en livstid. Han är en person som verkligen vet när skillnaden gör skillnad. Jag rekommenderar alla företag att lyssna till någon som verkligen har lyckats vända motgång till framgång.

Ellinor Lindmark

VD, SW in Scandinavia AB

Tusen tack för en oerhört inspirerande och tanke-väckande föreläsning igår! Du kan verkligen konsten att blanda humor och allvar på ett proffsigt sätt. Du är en stor förebild och kommer bli viktig för många som får förmånen att höra dig.

Nina Kristoffersson

Tack för en mycket uppskattad föreläsning i juni. Jag har fått väldigt många positiva (bara) kommentarer från min personal som tyckte att det var bland det bästa de hört. Inspirerande, tankeväckande och en bra balans mellan personligt och professionellt. Din berättelse berörde oss alla och jag är helt övertygad att den också bidrog till att ge oss mera energi i både privat- och yrkeslivet.

Ivo Stopner

VD, Hufvudstaden

Aron is truly a star in every respect for such a young man has a very mature head on him! He was a pleasure to work with and spoke with great confidence, clarity and strucute. I would strongly recommend Aron similar events regardless of market and he without a doubt an asset for VISA.

Mark Burges

Senior Consultant, VISA

Aron föreläsning om att vända motgång till framgång är inte bara informativt och underhållande utan mycket inspirerande och tankeväckande. Vi har de kort att spela med som vi har fått och makten och möjligheten att göra något bra av dem sitter bara hos oss själva, och Aron berättar med stor humor och öppenhet om vilka kort han fick och hur han spelat dem. Får du förmånen att lyssna på Aron så gör det! Du kommer att se annorlunda på dina kort efter det!

Christer Mattson

VD, Konsultbolag1 Stockholm

Arons resa genom livet, hur han kämpat mot svåra motgångar, nått uppsatta delmål på vägen, kämpat sig till och vunnit stora framgångar och samtidigt tagit lärdomar längs resan är en berättelse som alla borde få höra. Denna fantastiska föreläsning som han delade med sig är tänkvärd och inspirerande och rekommenderas starkt till alla, kan inte tänka mig någon som inte skulle uppskatta denna och tänka efter.

Per-Ola Wictor

Development Manager R&D, Gambro

Aron var hos oss på Rotary idag. Det bästa, mest tänkvärda och berörande föredrag vi haft under de 10 år som jag varit med.

Christer Olsson

President, Rotary

Aron inspirerade våra chefer på Arla i Sverige på ett mycket givande och spännande sätt. Vi fick följa med på Arons resa vilket var mycket intressant och han gav också några konkreta tips om hur han tagit sig fram på ett entusiastsikt och målmedvetet sätt på sin resa och det är precis det vi arbetar med på Arla! Tack Aron!

Maria Sund

Personaldirektör, Arla Foods

Vi tog in Aron till en inspirationskväll som en del av vårt hälsoarbete. Arons berättelse lämnade ingen oberörd.  Den gav både inspiration, glädje och tankeväckare.  Medarbetare jag mötte i korridoren dagen efter föreläsningen vittnade om att de fått inspiration till vikten av att sätta mål och det finns en mening med ett målinriktat arbete både på jobbet och privat. Viktigast av allt är att njuta på vägen mot målet och ha kul på vägen.

Jag kan verkligen rekommendera Arons föreläsning till olika verksamheter, stora som små.

Helle Wikström,

Hälsostrateg, SJ AB

Vi tog in Aron som talare under vår testkonferens i SAST, en ideell förening för alla som är intresserade av eller jobbar med programvarutest. Vi har 4 kvartalsmöten per år då vi pratar om test ur olika aspekter. Vi brukar avsluta våra heldagar med något annat ämne än test.
Aron kom och avslutade vår konferensdag på ett suveränt sätt!
Det inspirerande och allt igenom suveräna föredraget gav verkligen avtryck och våra deltagare lämnade konferensen
med inspiration, glädje och en positiv känsla som sitter kvar länge.
Vi kan varmt rekommendera Aron som föreläsare!
Lisbeth Beijner

Vice ordf / Mötesansvarig, SATS / Q2

Aron är en levande och outsinligt inspirations- och motivationskälla. Han berörde oss alla djupt genom att generöst dela med sig av sitt liv och erfarenheter på vår avdelningskonferens. Ingenting verkar omöjligt längre nu när man träffat och lyssnat på Aron. Tack Aron, alla måste få chansen att ta del av dig.

Aramia Zakariasdotter

Director, Head of ILS, Lifecycle Logistics, SAAB

Jag har lyssnat på mängder av inspirationsföreläsningar och dylikt i såväl Sverige som utomlands i Europa. Aldrig har jag hört en så fantastisk, tänkvärd och inspirerande berättelse som den du lät oss ta del av idag. Skratt blandades med allvar och känslosvall.

Anders Kärnell, MD PhD MBA

Director Medical Affairs , Medivir