Just nu sitter jag hemma hos föräldrarna, har precis packat ner det sista av grejerna och är redo att åka. Planer går i morgon vid lunch och går via London, Los Angeles samt Auckland. Blir en liten nätt flygresa på si-sådär drygt 30-timmar. Som tur var är jag en mästare på att sova på plan så jag är inte alls orolig – speciellt inte då jag har mina fantastiska Bose QC3 hörlurar som stänger ute allt irriterande bakgrundsljud när jag ska sova. De är verkligen en av mina absoluta favoritprylar!

Idag var jag hos min eminente kinesiolog Ulf på Kilmaninstitutet och fick behandling inför resan så att allt ska fungera perfekt när jag ska tävla! Känns så otroligt skönt att ha hans hjälp då alltid kan känna mig säker på att han kan fixa till mig när det inte fungerar som det ska :)

Först testar Ulf vad som ska behandlas.

Sen ger han mig skön massage mellan ryggkotorna :)

Nu är det dags att sova. Tricket för att jag ska få en riktigt bra flygning brukar vara att vara trött redan när jag sätter mig på planet. Det brukar hjälpa mig extra mycket när jag ska sova så det är inte helt ovanligt att jag gå och lägger mig på småtimmarna dagen innan jag ska ut och flyga :)

Gonatt!