6 dagar med träning och 8 pass

Bra och lugn start på året efter den lugnare träningen som slutet av december bestod av.

610 min eller drygt 10 timmars träning den här veckan

Har känt mig bra återhämtad mellan varje pass och nivån på träningen har varit på en lagom.

3 gympass med min nya styrketränare David.

Väldigt inspirerande att ha någon som pushar och krämar ut det sista ur mig på styrketräningen. Känner att det är vad jag behöver för att komma till nästa nivå.

3 besök hos fysio varav 1 hos Kilman och 2 hos Ahti.

Min högra höft har strulat senaste året och det är dags att få slut på det. Ska ta krafttag för att få den helt bra. Visade sig att senor och muskler i höften är superstela vilket för min del betyder att det är stretching som gäller.

3124 svettdroppar på bikramyogan igår (eller något i den stilen).

Var 3 e bikrampasset för mig och det absolut jobbigaste.

Kändes som att de hade höjt temperaturen från 40 grader upp till ytterliggare några grader. Kan meddela att det gör stor skillnad.

140 cm bred är min nuvarande IKEA säng. Känner att jag behöver en bättre säng för att maximera min återhämtning och prestation. Kan ju inte vara jättesvårt att få det sponsrat? En 160 cm Hästens vore perfekt. Någon som känner någon på Hästens?

3 olika sorters groddar är på groddning i mitt kök. Just nu är det mungbönor, bovete och gröna linser som gror.

143 i snittpuls på mina konditionspass. Fokus på att bygga grund såhär i början på året. Skönt att inte behöva ta ut sig max på konditionspassen och ända känna att de gör nytta.