Jag kom nyss hem igen efter att ha föreläst för ett gäng med riktiga hjältar.

Hela veckan har jag åkt runt och pratar motivation, mål och drivkraft på olika företag men idag var det dags för veckans helt klart viktigaste föreläsning. Nämligen att föreläsa för ett 60-tal unga vuxna mellan 18-15 år som antingen har haft cancer som barn eller är syskon till någon som haft cancer som barn.

I mina föreläsningar brukar jag prata om att inte sluta kämpa och ge upp sina drömmar bara för att man stöter på motgångar. Om det är någon dessa människor har stött på så är det just motgångar i ordets kanske sylvassaste bemärkelse – nämligen cancer.

Shit vilka hjältar alltså – som fortsätter kämpa även att det bär emot!

Nu är det dags för mig att sova med ny inspiration efter en härligt energifylld föreläsning :)

Aron