IMG_4065

På fredag smäller det!

Nu är det mindre än två dygn kvar tills jag kommer ligga i vattnet och simma för fullt över Ålands hav.

Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på projektet.

Jag lärde mig simma på riktigt (crawla) för mindre än 18 månader sen och på fredag ska jag simma till Åland.

Crazy – I know!

Min filosofi är lite såhär: Om man tänker och gör som alla andra får man samma resultat som alla andra.

Jag vill inte få samma resultat som alla andra. Jag har varit nära döden med cancern. Det gav mig en tankeställare om att inte nöja mig i livet. En tankeställare om att leva mitt liv full ut.

Och att leva fullt ut för mig handlar mycket om att utmana mig själv och mina gränser.

Alltså att simma över Ålands hav enbart med armarna. 

Hur kommer detta äventyr då att gå till?

Om vädret blir som prognosen lovar just nu kommer jag hoppa i vattnet tidigt tidigt på fredag morgon i Grisslehamn för att sen simma i ungefär 15-18 timmar för att slutligen gå upp ur vattnet på Åland. Exakt var på Åland jag kommer gå i land kommer bero lite på vindar och strömmar.

Följ simningen!

Följer äventyret gör du lättast på mina sociala medier som mitt team ombord på följebåten kommer uppdatera. För enkelhetens skulle har vi lagt alla länkarna och infon här: http://aronanderson.se/simmamotcancer/ Där kan du även bidra till insamlingen till Barncancerfonden och buda på en grymt fin RIB-båt som min partner BAUHAUS skänkt till insamlingen.

Nu ska jag ladda järnet med mycket sömn och mat!

Aron