Senaste veckan har det varit riktigt hård träning på programmet. I fredags och lördags cyklade jag 2,5h båda dagarna vilket gjorde att jag fick lite ont i vänster armbåge. Det kändes okej i söndag när jag tränade samt igår. På morgonpasset kändes det till en början bra men sen mot slutet av passet hade jag ganska ont. Stack till Ahti (min naprapat) nu i eftermiddags för att få det fixad till kvällsträningen. Han trixade och donade med armbågen för att få det bättre. När jag väl kom till träningen gjorde det ännu ondare (troligtvis för att han satt igång läkningsprocessen i armbågen). Jag provade köra lite men det gjorde för ont för att jag skulle kunna köra med kvalitet. Jag funderade ändå på att försöka pressa mig själv att köra igenom passet med risk för att göra det värre. Det här tycker jag är en svår avvägning – när ska jag vila och när ska jag köra? Samma sak om man är lite sjuk. När är jag tillräckligt sjuk för att träna eller vila? Jag är övertygad om att jag tog rätt beslut idag och oftast är det nog vila som gäller. Samtidigt som jag alltid vill pressa mig själv och inte vila för att det gör lite ont. Svårt övervägande som kan bli ödestiget om man väljer fel.