Min helg var verkligen helt fantastisk. Inte nog med att det var strålande sol och underbart väder dessutom så passade jag på att träna tre gånger :)

Min armcykel har tyvärr varit lite strulig på sistone på grund av att den fick sig en smäll på flyget på vägen hem från Mallis men nu är den fixad och jag kunde äntligen cykla igen. Vätternrundan närmar sig med stormsteg (14 juni) och jag börjar känna mig lite lätt stressad över att inte ha kunnat cykla tillräckligt. Jag har tränat mycket med många bra simpass men just cyklingen har jag saknat.

IMG_4383

Passade på att posera med min vän Anders cykel. Ibland vore det så skönt att kunna cykla på en vanlig cykel och slippa alla dessa specialprylar som mina cyklar innebär. Att kunna gå till cykelaffären och köpa en ny del när något är trasigt vore ju helt underbart!

Lördagspasset blev drygt 5 mil i ganska lugnt tempo för att få igång cykelmusklerna. På söndagspasset blev det däremot bra mycket bättre drag! Då åkte jag och Anders ut till Saltis för att köra med Peter, John och Niclas. Även om man inför ett pass säger att man ska ta det lugnt så går inte ofta inget vidare när man är en tävlingsmänniska som mig.

Såhär såg det ut när vi körde ute på Värmdö:

Vi kan även ha åkt lite väl fort ute i Saltis – men ni lovar att inte skvallra va? ;-)

IMG_4397

Efter drygt 8 mil på cykeln med en riktigt hög snittpuls avslutade vi sen dagen med en liten simtur för att fira att insamlingsmålet till Barncancerfonden (240 000kr) äntligen är nått :-) Nu ska vi samla in ytterligare 250 000kr för att nå en halv miljon insamlat!

IMG_4399

Det sköna cykelgänget:

IMG_4394

Sen avslutade vi med en riktigt göttig bastu och en god middag. Blir en helg så mycket bättre än så? Träning, mat och bastu med goda vänner :)

Aron