Nu sitter jag uppkrupen i sängen efter en lång och intensiv dag och tänkte passa på att blogga innan jag lägger mig. Idag har fokus främst legat på att göra sånt som gör min satsning möjlig. ”Sånt” har idag varit sälj.

Min dag började tidigt i morse på Arndts affärsnätverk där jag nätverkar och knyter kontakter som förhoppningsvis ska kunna ge mig nya sponsorer samt sålda föreläsningar. Jag känner att jag mer och mer börjar komma in i nätverkstänket och kontaktbyggandet. Först nu börjar jag inse att det faktiskt inte handlar om vilka som är på träffarna utan vilka de som är på träffarna känner som de kan förmedla en kontakt med. På varje möte brukar det en person/företag som kör en lite längre presentation om jag själv på 10 minuter. Idag var det ingen som var bokad för en sån. Daniel som ledde mötet frågade om någon ville köra en spontan lite längre presentation och jag tänkte ah vafan jag kör! Kändes nervöst att säga men tänkte jag, jag är ju van på att hålla föredra så det här ska väl lösa sig.

Sagt och gjort höll jag en 5-minuters spontanföreläsning som slutade med att jag fick stående ovationer – måste ha varit en väldigt snäll publik :-) Tack för det alla Arndtsare – ni boostade verkligen upp min dag!

Nästa möte var med Keith från Core Talent. Vi snackade sponsringsidéer, föreläsningar, fondmedel med mera och det blev helt enkelt ett supermöte. Det var första gången jag träffade Keith och det är alltid skoj att träffa drivna människor som det händer saker omkring.

Stoppet efter det i min dag blev styrketräning med David. Dagens tema blev att verkligen hitta fokus och tagga till för att göra riktigt tunga lyft. Vi jobbar på att hitta ett tillstånd som ligger mellan ilska och fokus som ger mig möjlighet att koppla på mina muskler fullt ut och verkligen få ut min styrka. Jag blir som person väldigt sällan förbannad så det har varit kanon träning för mig att träna mig i att koppla på det.

Efter gymmet hoppade jag på tunnelbanan och åkte till universitetet där jag mötte upp Pierre och fick ett par nya drivringar av honom. Ska limma och fixa dem i helgen så jag har ett nytt par till Dubai tävlingen.

Kvällen avslutades sedan med tvätt och fortsatt jobb vid datorn. Har blivit en dag med mycket jobb på sälj/marknadsföringsbiten. Jag tycker att det är skoj att hålla på med men undrar ibland hur det skulle vara att lira hockey i typ NHL och bara kunna fokusera på att spela och inte på penga-biten – skulle vara skoj att testa :-)

Gonatt!