Igår var det söndag och därmed skön vilodag (viktigt att helga vilodagen hehe). Som tur var är min tränare inte helt galen även om han i vissa kretsar går under namnet pastorn. – Varför får du fråga honom – han finns på http://cykelalex.outsideonline.se/

Min dag började med en intervju med Axel och Ida från Enskilda Gymnasiet där jag själv gick gymnasiet. Nu är det på det viset att skolan fyller 100år vilket ska firas med en jubileumsbok där man ska porträttera framstående personer. Så från och med nu är jag alltså framstående, om jag sen ser så framstående ut – det kan diskuteras ;-)

Framstående?

Efter intervjun bar det av till Progym för ett pass med David. Kände mig lite seg innan passet men när jag kör med honom är det  inget som accepteras. Bara upp och köra 100%. Kändes riktigt bra när passet var klart. Efter det bar det av hemåt för 50 min i tävlingsstolen. Känslan från dagen är bra, jag känner mig fräsch i kroppen och jag är övertygad om att det här kommer bli en riktigt bra vecka.

För att avsluta måndagen med några kloka ord om just måndagar: