Vad kul att du vill hänga med mig till Everest Base Camp som en del av TeamAron, och samtidigt samla in pengar till Barncancerfonden!
 
 
Den 5 april åker hela TeamAron från Sverige till Nepal för att tillsammans vandra till Base Camp på Mt Everest. Base Camp ligger på 5380 meter över havet och det är därifrån expeditionerna startar för att bestiga världens högsta berg.
 
 
Vad du behöver veta innan du anmäler ditt intresse:
– Du blir en del av TeamAron och tillsammans vandrar vi upp till Everest Base Camp våren 2020.
– Datum för resan: avresa från Sverige 5 april och hemkomst till Sverige 21 april 2020.
– Under tiden fram till avresa har vi ett antal gemensamma träningar och träffar i Stockholm inför vandringen. Då lär vi känna varandra och svetsar ihop teamet..
– Tillsammans jobbar vi för att samla in så mycket pengar pengar till Barncancerfonden vi bara kan. Det kan innebära olika aktiviteter i sociala medier, tillsammans med teamet eller egentligen vad som helst. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad vi kan göra för aktiviteter för att samla in pengar!
– För att resan ska vara så säker och välorganiserad som möjligt gör vi den tillsammans med Expeditionsresor. Vi kommer åka med två erfarna, svenska guider från Expeditionsresor samt otroligt erfarna Pemba Sherpa (bestigit Everest 7 gånger) som lokal huvudguide.
– Alla medlemmar i TeamAron Everest Base Camp står själva för sina kostnader för äventyret och alla insamlade pengar går direkt till Barncancerfonden.
– Vandringsschema, pris och mycket mer info hittar ni direkt hos Expeditionsresor på https://www.expeditionsresor.se/resmal/ebc-aron/
– Hur vet jag att jag platsar i TeamAron? Du är minst 18 år, positiv och gillar att vara en del av ett team som tillsammans jobbar mot ett stort mål, både i insamling och fysiskt. Vid avresa är du i god fysisk form för att orka med den långa vandringen till 5380 meter över havet.
 

Låter det här som något för dig?

Klicka i så fall här för att skicka in din ansökan om att vara en del av teamet! 

Aron Anderson

PS – Såhär såg det ut när vi besteg Kilimanjaro och samlade in pengar till Barncancerfonden 2016.