Det har hänt mycket de senaste dagarna. I måndags var vi och tittade på en NHL match mellan Tampa Bay lightning och Colorado Avalanche. Riktigt ballt. Tempot på hockeyn var helt annorlunda än i Sverige beroende på de små rinkarna men jag tycker dock att de fipplade ganska mycket med pucken. Victor Hedman i Tampa skötte sig okej men killen är riktigt stor och jag tycker han kunde använda kroppen mer och tackla ordentligt. Matchen slutade 3-0 till Colorado.

I tisdags var vi på Top Ends fabrik och måttade för tävlingstolen. Efter det var hämtade vi upp min vän Tomas på flygplatsen och han ska hänga med oss i några dagar.

Igår gick vi upp vid 5 på morgonen och begav oss med bilen ner till Everglades nationalpark. Everglades är som ett ända stort gigantiskt träsk fullt med aligatorer, fåglar, sköldpaddor och ormar. Vi började med att ta en tur med en snabbgående träskbåt vilket var en otroligt cool upplevelse. Efter det drog vi vidare till ett ställe som hette ”Shark valley” där vi fixade cyklar och cyklade runt på en väg som gick genom parken mitt bland en massa aligatorer. Jag måste säga att jag tycker aligatorerna var rejält läskiga även om de låg där helt stilla och bara tittade på en…

Idag åkte vi och kollade på min nya tävlingsstol så att allt var bra innan den ska målas imorgon. Den kändes skitbra och jag ser verkligen fram emot att börja köra med den!

DSC00235
Tolkar bakom pappa i Everglades.
IMG_7278
Rullade runt mitt bland solande aligatorer – läbbigt!
IMG_7215

DSC00237
Testar nya tävlingsstolen.
IMG_7244
Aligator ligger och lurar (på mej?).