Idag var jag på Skansen för att fira nationaldagen tillsammans med Barncancerfonden samt kungafamiljen. Hela grejen gick ut på att Barncancerfonden blivit valda att få motta en fana från kungen och vi var nu på Sollidens scen på Skansen för att motta denna fana.

Inför själva fanöverlämningen var jag väldigt nervös och hjärtat bultade ordentligt i bröstet.

Varför? – Det kan ni se här:

Jag var alltså inte nervös för att motta fanan från kungen utan snarare för att hoppa ner för tre ganska snäva trappsteg i TV och mitt framför kungafamiljen samt några tusen åskådare. På repetitionen inför kvällen hade jag klarat det med nöd och näppe men nu gällde det verkligen att sätta landningen för att undvika en löpsedel i Aftonbladet som skulle lyda något i stil med ”Handikappad chashadlandade framför fötterna på kungafamiljen”.

Som tur var gick det bra och prins Daniel kommenterade det med att säga ”Snyggt!”. Jag svarade genast ”Nybörjartur!” – Undrar om han trodde mig?