Igår var jag på Solvalla för att lyssna på hockeyguden Peter Forsberg som blev intervjuad på scen. Riktigt kul att höra Foppa snacka utanför hockeybanan. Han berättade mycket om livet utanför hockeyn och del blev en del historier om hans lagkamrat Dan Hinote. Bland annat hur de hela tiden körde en massa practical jokes med varandra. En gång när de spelade bortamatch och skulle gå igenom säkerhetskontrollen pep det om Foppa. Han kollade fickorna och gick igenom igen, men fortfarande pep det. Efter några försök visade det sig att Hinote hade fyllt hans kavaj med gem :-)

Efter Foppas snack var det dags för middagsbuffé samt att kolla trav. Jag har aldrig varit särskilt intresserad av trav men det var ändå häftigt att ha sett live. I verkligheten ser man  hur fort det egentligen går till skillnad från på TV. Vid mitt bord la vi in 60kr var och spelade tillsammans. Det gjorde det hela riktigt mycket mer intressant när man var insatt i det och hade något att heja på. Tack till Silla samt Kenneth på Taxikurir för inbjudan till eventet!

I morgon åker jag till Prag med familjen över helgen. Tanken var egentligen att jag nu skulle varit i Tjeckien och kört junior VM vilket tarmvredet satte stopp för. Eftersom familjen redan har biljetter för att åka till Tjeckien bestämde vi oss därför för att ta en weekend i Prag.

Aron