Idag har jag varit på folkuniversitetets gymnasium och hållit ett föredrag. Mitt föredrag har titeln ”Att vända motgång till medgån”. Jag börjar det med att prata om min bakgrund och min sjukdomsperiod och går sedan över till att dela med mig av de knep som har varit viktiga för mig i min framgång.

Var riktigt skoj att prata inför publik igen och det var en härlig publik med gymnasie-ettor som lyssnade riktigt bra. Föredraget var anordnat genom Sportcore (http://www.sportcore.se/) som har specialiserat sig på föreläsningar med idrottare.

Efter föredraget bar det av hemåt för ett träningspass i den nya stolen som jag gillar mer och mer för varje pass jag kör i den. Det bästa med den är passformen som är helt perfekt. Skulle stolen varit så mycket som två milimeter smalare kan jag garantera att jag inte hade kommit i den! – Perfekt alltså!
Jag skulle tippa på att min gamla stol är kanske en cm bredare vilket är 1 cm för stort.
Passet jag körde idag var intervaller 6*3min vila 1 min mellan varje på 85%. Det kändes riktigt bra och jag kom upp bra i puls och hade bra tryck genom varje intervall.

Videosnutt från dagens föredrag