Otroligt vad energi jag har just nu. Jag känner mig odödlig.

I helgen var jag på något som heter ISA experience vilket är en kurs som går ut på att få ut mer av sitt liv och att leva till MAX! Det blev mycket starka intryck, värme och känslor under helgen. När jag kom hem igår kväll vad jag otroligt lycklig och samtidigt mentalt utpumpad. Nu efter helgen känner jag att jag har alla nyklar och idéer som jag behöver för att ta nästa steg i min idrottsliga och privata utveckling. Utan att kunna sätta fingret på vad det beror på känns det plötsligt som jag har ofantligt mycket mer spänning mot vad som ska hända.

Idag har varit en dag bestående av träning, plugg och flyttpackning. Jag skrev på och betalade handpenningen för min lägenhet för några veckor sen och har sen dess väntat på att få godkännande från föreningen. Detta är enbart en formalitet som måste genomföras och har gjort att det hela har dragit ut på tiden. Jag ringde och pratade med ordföranden i föreningen idag och han sa att de precis fått pappret samt att det ska vara klart i morgon eller senast onsdag. Detta betyder i sin tur att jag kommer kunna slutföra affären den här veckan och börja måla och greja med lägenheten i helgen :) Ska bli otroligt härligt att äntligen få flytta in till min helt egna lägenhet!

I morgon är det styrka och stolpass som väntar. Sen på eftermiddagen ska jag jobba på Mornington igen. Kommer bli en super dag!