Nu är jag tillbaka på hotellrummet igen efter ha kört ett härligt 1500m lopp på diamond league galan här i London. Loppet gick bra – jag kom på en fjärde plats bakom Marcel Hug, Josh Cassidy och Richard Colman så jag blev slagen av några av de bästa i världen. Loppet var taktiskt och ganska grötigt vilket resulterade i att mot slutet när vi skulle spurta låg jag instängd och kunde inte komma ut ordentligt. Dock lyckades jag komma förbi Thomaz Hamerlak (som som jag spurtade mot och förlorade mot i Lausanne)  i spurten vilket känns väldigt skoj att ha slagit honom också!

Nu ska vi in till London för att äta middag och i morgon är det hemfärd. Nästa helg ska jag till Nottwil i Schweiz och köra för att försöka få kvaltider till Paralympics i nästa år. Tiden idag var tyvärr ingen höjdare då banan inte var den snabbaste.

// Aron

 

Nedräkningsklocka mot Paralympics nästa år på Trafalgar Square inne i London.

 

Intervju med SVT efter loppet.

Halvvägs in i loppet.

Uppvärmning inför loppet.