Som ni kanske har förstått är jag mycket intresserad av kost och hälsa sen jag insett hur mycket det påverkar min idrottsprestation. Ett av de hälsospår som jag tror aldra mest på är att äta så kallad Rawfood vilket är naturlig mat som ej blivit upphettat över 40 grader. När man hettar upp mat försvinner mycket av näringsämnena som finns i maten och rawfood blir därför kost som är väldigt rik på näring.

Genom mitt hälsointresse har jag lärt känna Catherine, Micke och Pontus som startat ett Rawfood-nätverk som de kallar ”Rawfoodmiddagar”. Idéen bakom rawfoodmiddagar är att samla hälsointresserade personer genom att ha rawfood-knytkalas tillsammans. Det funkar så att vem som helst får arrangera ett rawfoodknyt och vem som helst får komma. Enda kravet är att man tar med sig någon rawfoodrätt. De knyt som jag har varit på har varit superhärliga och jag har träffat ett helt gäng härliga människor. Det brukar vara en väldig blandning av människor där då somliga ätit rawfood väldigt länge och för vissa är det första gången. Jag kan inte påstå att jag är någon rawfoodmästerkock direkt och då har det varit supersmidigt att bara kunna göra en härlig sallad att ta med…

Läs mer och rawfoodmiddagar här: http://rawfoodmiddagar.se/ samt gå med i deras facebook-grupp här: http://www.facebook.com/groups/169536623062383/

Maten på knyten är för övrigt alltid supergod :-)

Och vacker! Jag blir riktigt sugen bara jag ser bilderna!