Jus nu sitter jag på ett fik som jag har hittat ganska nära vårt hotell som har snabbt trådlöst. Höll på att bli tokig på det trådlösa på hotellet som inte ville koppla up mot min mac…

Seoul är en riktigt trevlig stad, det mesta är relativt billigt och tunnelbanan funkar bra för att ta sig runt i staden.

I morse var jag ute och tränade med ett gäng och det kändes bra. Loppet går av stapeln kl 08:00 i morgon bitti och jag ser verkligen fram emot det.

På vägen hit provade jag ett trick för att slippa jetlag som Vigand lärde mig. Det handlade om att inte äta något under flygresan och på så sätt blir hungern dominerande över sömnbristen vilket gör att det går lättare att ställa om tiden när man väl kommer fram. Jag åt inte på flighten Istanbul-Seoul och åt sen på kvällen när jag kom fram till Soeul. Tycker det fungerade bra då jag inte alls har känt mig speciellt trött eller jetlaggad…

Nu ska jag ladda och ta det lugnt inför loppet!

/Aron

 

Traditionell koreansk mat – riktigt gott! – Sjögräs och grejer :)

Kånken – poppis även i Seoul…

Vårt hotell ligger nära Olympic Park i Seoul som byggdes till OS 1988…