I höstas skrev jag ett inlägg här på bloggen och bad om hjälp med hur jag kunde använda den vita väggen framför mig på bästa sätt. Inlägget hittar du här: http://aronanderson.se/2011/10/26/vad-ska-det-sta-har/ Jag fick en mängd bra förslag på motiverande saker att ha på väggen. Det slutgiltiga valet föll till slut på som ni ser nedan en affisch från filmen Rocky.

Filmen Rocky i sig kommer jag knappt ihåg att jag har sett och det är inte den som ger mig motivation. Det som är motiverande och inspirerande med Rock är den bakomliggande historian om hur filmen kom till. Istället för att jag själv ska berätta historien lämnar jag över det till min vän Raymond som gör det fantastiskt bra. Klicka på länken nedan för att se, inspireras och motiveras! Obs! Filmen kan ta en liten stund att ladda så var tålmodig.

Inspirationsfilm Rocky