Idag var jag på Skeppsholm i Stockholm och fick träffa teamet som jag ska segla runt Gotland med i ÅF Offshore Race. Förutom Klabbe Nylöf som jag känner sen innan var alla nya ansikten. Verkar i alla fall vara ett riktigt härligt gäng så det ska bli superskoj!

Jag har inte kappseglat något sen 2004 då jag var med i Paralympics i Aten och några havskappseglingar har jag heller aldrig gjort innan. Mycket är alltså helt nytt för mig vilket känns både spännande och pirrigt…

Förutom att bekanta mig med besättningen idag var det även lite fix som behövde göras med båten. Jag fick då äran att hissas upp i masten för lite fix där uppe. Grym utsikt!

Båten vi kommer segla är en Club Swan 42 vid namn LadyKiller och skeppare är Mats Bergryd.

Följ vår framfart på www.ksss.se 

Åf Race Aron Anderson Åf Race Aron Anderson Åf Race Aron Anderson Åf Race Aron Anderson