Är ni en skola som vill anmäla era niondeklassare till Sveriges mest unika KICK-OFF som äger rum i Ericsson Globe den 29 augusti? Än finns det platser kvar. Anmälan sker via mail till jonas@aronanderson.se. Under denna dag, som har fri entré, kommer 10 800 elever från årskurs 9 ges en stor inspirationsboost av Aron Anderson, Danny Saucedo, Boris René m.fl.

INNEHÅLL
Föreläsning med Aron Anderson och uppträdande från musikeliten på Globens stora scen samt möjlighet och samtala med flera personer som har lyckats inom sina områden: idrottsstjärnor, musiker, företagare, bloggare med mera. Alla finns tillgängliga för en pratstund i foajéerna före och efter föreläsning/uppträdande.

MÅL
Målsättningen för KICK-OFF ÅK9! är att ge en inspirationsboost där konkreta tips ges hur man sätter upp målbilder för skolåret, finner drivkrafter till det man vill göra i framtiden samt hanterar de hinder som dyker upp på ens väg.  Men också att KICK-OFF ÅK9! ska bli något att minnas.

BAKGRUND
Att komma tillbaka efter ett sommarlov och inleda höstterminen i årskurs 9 är alltid speciellt. Nu i nian kan man inte skjuta upp saker längre, betygen som sätts kan väga tungt inför ens vägval som ska tas i valet av gymnasieinriktning. Det är också sista skolåret med ens klasskompisar som man kanske haft sedan första klass. Många beslut ska fattas, stort fokus krävs, mål ska sättas upp och vänner ska lämnas. Allt detta när man är 15 år. Därav tanken på en KICK-OFF ÅK9!  där alla elever har chans att få tips hur man sätter upp sina egna mål, hur man hanterar allt när det känns tungt och hur man kan finna rätt drivkrafter för att bli sitt allra bästa jag.

 

ARON ANDERSON
Aron Anderson var 9 år när han hamnade i rullstol och tog ett beslut som han levt efter sedan dess: att se möjligheter istället för begränsningar och att motivera såväl sig själv som andra. Han berör människor i alla åldrar med sin entusiasm, sin outtröttliga optimism och tro på att göra gott för andra och sig själv. Bara under 2016 vara han programledare för Lilla Sportspegeln, erhöll Stora talarpriset, besteg Kilimanjaro och skidade 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen. Bland mycket annat! Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning – och att det inte alltid är målet som är viktigast. Konsten är att kunna njuta av vägen dit. Aron är också framgångsrik ambassadör för Barncancerfonden och har samlat in miljontals kronor till verksamheten genom åren och vet om betydelsen om att ge till andra så hjälper man sig själv.

 ARBETSMATERIEL
I samband med detta event finns möjlighet för varje skola att köpa in Aron Andersons hyllade bok ”Möjligheter” i e-bokformat samt en loggbok i e-format som fungerar som ett motivationsverktyg. Utöver detta ges också arbetsmaterial som lärarna kan använda mot eleverna före och efter Kick-off Ericsson Globe. För detta paket tas en symbolisk summa på 20 kr/elev.

FÖRST TILL KVARN
Cirka 7000 biljetter är redan uppbokade av Stockholms Stads nior som har obligatoriskt närvaro denna dag. Resterande 3800 biljetter är det först till kvarn som gäller…

ANMÄLAN
Anmälan sker via e-post till jonas@aronanderson.se. Uppge här antal biljetter ni önskar så återkommer vi med mer info.