Som många av er vet har jag under de sista månaderna tränat inför Vasaloppet som går av stapeln om en dryg vecka. Det som jag dock har hållit hemligt på sista tiden är vad jag egentligen håller på och tränar för. Nämligen att köra en svensk klassiker. Alltså att köra Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet.

IMG_3024

Men inte nog med det. 

Mitt mål för min klassiker-satsning i år är att bli första person NÅGONSIN i rullstol som genomför klassikern med en totaltid på under 24 timmar. Många motionärer har som målsättning att genomföra klassikern på under 24 timmar och jag ska därför visa att samma sak är möjlig även med armarna.

För en bra sak. 

Som du kanske känner till är jag ambassadör för Barncancerfonden och skulle vilja använda klassikern till att göra något bra även för dem. Därför ha vi i projektet satt upp som mål att under 2014 samla in över 200 000 kr till just Barncancerfonden! Om du vill bidra till projektet och skänka ditt bidrag redan nu går det självklart bra att göra det på: http://www.barncancerfonden.se/1309051857/

Varför Team Aron?

Under klassikerprojektet kommer jag att ha med mig ett team på varje delmoment. Deras uppgift under loppen är att stötta och hjälpa mig med till exempel langning av dricka och att nu på Vasaloppet åka runt mig så att jag inte får något stav avtrampad. Förutom att de åker med mig är de även mycket delaktiga i insamlingsbiten till Barncancerfonden. Under Vasaloppet kommer mitt team att bestå av: Anders Wenning, Peter Rejler och Kjell Enhager.

Hur följer jag projektet? 

Projektets sida finns på www.teamaron.se och du kommer kunna följa all träning och förebredelse på den här bloggen samt på min Facebook-sida.

Nu kör vi så det ryker för att krossa 24 timmars gränsen samt samla in över 200 000kr!

Aron