Igår kväll var jag ute och åt middag med en vän. Ett av samtalen under kvällen handlade om våra ledord för 2012. Ett av orden som kom upp var fokus och förmågan att verkligen fokusera på något. Multitasking fast tvärt om helt enkelt. Mitt fokus är något jag känner att jag måste förbättra under 2012 för att hinna med allt jag gör samt göra det med kvalitet. Att göra något halvdant känns inte som min grej – då gör jag hellre färre saker och gör det riktigt bra istället.

Idag hade jag långpass på programmet vilket betydde 135 minuter på cykeln i lugnt tempo. För att implementera lite extra fokus stängde jag sista kvarten av musiken och fokuserade istället totalt på träningen. Även fast jag höll precis samma hastighet och ansträngningsnivå so

m innan passet kändes det ändå skönt att göra det. Att inte köra igenom passet så snabbt som möjligt utan att verkligen göra det med fokus.

Efter 135 min cykel :)

Om du vill förbättra ditt fokus och effektivare rekommenderar jag att du tittar på den här video med fokus-geniet Dean Jackson!

The 50-Minute Focus Finder from Dean Jackson on Vimeo.

zp8497586rq