Hej!

Nu på lördag smäller det! Då är det nämligen äntligen dags att få köra Lidingöloppet. Den sista och avslutande delen i min klassiker. Den sista delen som kommer avgöra om jag klarar min måltid att bli första person någonsin att klara det i rullstol på under 24 timmar. Det kommer bli ett tufft lopp med Abborrbacken och ett helt gäng riktigt tuffa backar som ska besegras för att tiden ska nås men det ska bara gå! 

Såhär har det gått i de andra loppen:

Vasaloppet: 8h 44min 39 sek

Vätternrundan: 10h 29 min

Vansbrosimmet: 58 min 12,4 sek

Totalt: 20h 11 min 51,4 sek

För att klara min gräns på 24h behöver jag alltså klara Lidingöloppet med en maxtid på: 3h 48 min 8,6 sek

Som vädret ser ut att bli just nu (prognosen för lördag säger 16 grader och strålande sol) borde tiden inte vara några problem – men de senaste dagarna har det regnat mycket och gjort marken mjuk vilket gör så jag rullar mycket sämre. Det vi hoppas på just nu är att marken ska hinna torka upp igen så att det kan bli ett riktigt snabbt och fint lopp.

Jag har fått många frågor om när vi kommer starta och var man kan kolla bäst utmed loppet – det är verkligen superskoj att så många vill komma och kolla!

För er som vill komma och kolla så ser tidsschemat ut såhär:

Start kl 10:30

Passering Lidingövallen 8km vid ca 11:20

Passering Grönstagärdet 20km vid ca 12:40

Målgång Grönstagärdet 30km vid ca 13:40

Alla tider ovan är ungefärliga och det kan gå både snabbare och långsammare beroende på min dagsform samt förutsättningarna för dagen. Vid de stoppen kommer det att finnas folk från mitt team med ”TeamAron” kläder på sig så följ efter dem bara så hittar ni :) 

Här finns en riktigt bra åskådarkarta som är lätt att se var man ska vara på: http://www.lidingoloppet.se/globalassets/web_besokskarta.pdf

De har även en bra google-maps karta här: http://goo.gl/maps/QePHC

Kartan nedan har jag satt ut våra ungefärliga passeringar på :)

karta_1918x1220

Vi ses utmed banan på lördag!

Aron

PS – och du om du lägger ut bilder på Instagram från loppet får du gärna tagga dem med #teamaron