urlI helgen hade jag mitt första heldagsseminarium med titeln ”Väck din inre krigare & ta ditt liv till nästa nivå”. Under dagen jobbar vi mycket med en övning som heter ”Din Perfekta Dag”. Övningen går ut på att skapa din drömdag för hur du verkligen vill leva. Ofta tror jag att det drömliv vi föreställer oss inte alls stämmer in så bra på det som egentligen är vårt drömliv. Därför försöker jag hela tiden få deltagarna att basera sitt drömliv kring känslor.

Låt mig förklara.

Alla mål och drömmar som vi har handlar egentligen inte om vad vi vill uppnå och skapa – utan vilka känslor vi vill få samt vilka känslor vi vill ge andra.

Låt oss säga du har ett mål som säger att du vill kunna springa ett maraton. Varför vill du uppnå det målet? Ja egentligen har det inget med vilken kropp du vill ha eller med den där medaljen som du får när du gått i mål. Allt handlar egentligen om känslor. Vilka känslor du vill skapa genom att uppnå målet.

Kolla videon så förstår du mer:

[leadplayer_vid id=”523722A718AC8″]

Ju mer du kan bli medveten om det här och förankra dina mål i vilka känslor du vill uppnå desto starkare kommer de att bli!

Kör järnet!

Aron

P.S Klicka HÄR för att anmäla dig till mitt gratis webinarium om effektiv Facebook-marknadsföring