Idag började jag min dag på Arndts affärsnätverk med att mingla samt presentera mig själv som elitidrottare som söker sponsorer samt föreläsare som vill hålla inspirerande föreläsningar på coola företag. En grej som jag verkligen gillar med Arndts är Micke Arndt som håller i nätverket. I början på varje träff kör han en inspirerande miniföreläsning på ungefär fem minuter. Dagens tema var att för att uppnå sina mål behöver man verkligen göra jobbet. Så självklart men så lätt att glömma av i all hets mot att få snabba resultat och i processen glömma bort det långsiktiga jobbet. Tack för peppen Micke!

Efter Arndts bar det av ner till Stureplan för lunch med Magnus och Peder från Mediaplanet som jobbar med Barncancerfondens bilaga som kommer i DI nästa vecka. Härliga killar som gör något riktigt super för Barncancerfonden!

Såhär kommer mittuppslaget med mig se ut – det är bara att köpa DI nästa måndag (tror jag det är – köp hela veckan så är ni på den säkra sidan!) så kan ni läsa ordentligt!

Efter lunchen bar det av hem till Täby för ett pass på SATS. Idag blev det 4 set med 10:or i smalbänk + lite annat smått och gott. Ska bli spännande att se vad mitt nya styrkeupplägg kommer ge för resultat.

zp8497586rq