Nu är det snart dags att hoppa ombord på planet mot Dubai eller Sharjah som vi egentligen ska till som är Dubais emiratgranne men inte alls lika välkänd.

Vi ska dit för att tävla i IWAS World Games som är ett slags inoficiellt VM. Bäst grejen med tävlingen är att den går på mondobana vilket betyder snabb bana och möjlighet till bra tider = kvaltider till London Paralympics.

Min packning – Hoppas verkligen att vi kan lyckas snacka bort överviktskostnaden på flyget även denna gång :-)

Stolen i lådan för att den ska komma fram i helt skick.

Ulf fixade och trixade med mig :-)

Jag har känt mig seg på träningen sista veckan så jag hade otrolig tur som lyckades få en tid till Ulf i lördags för en fixning. Tyvärr blev jag tvungen att smita iväg från kandidatcampen och ta mig ut till Ekerö för behandlingen för att bli 100% i kroppen till tävlingen.

Tyvärr fick jag ingen förståelse från SHIF ledningen för att jag prioriterade att åka och få en behandling. Responsen jag fick när jag kom tillbaka var att jag inte tyckte att deras camp var viktig och att jag hade prioriterat helt fel. Trist att få den peppningen när jag kände att kroppen inte fungerade och att jag verkligen var i behov av en behandling (nu efteråt känns kroppen mycket bättre). Hade jag kunnat lägga behandlingen vid ett annat tillfälle är det klart jag hade gjort det men den möjligheten fanns tyvärr inte. Vi åker onekligen till Dubai för att tävla (och göra kvaltider till London!!!) och det här var sista chansen till att få en behandling.

För alla som vill prestera bättre har Ulf superbra kosttillskott som ni kan hitta på www.friway.nu

Nu bär det av till varmare breddgrad!

//Aron