Just nu är jag i full färd med att ladda inför Seoul maraton som jag åker till på onsdag. Jag kommer flyga med Turkish airlines via Istanbul så det ska bli kul att se om de är bra. De är ju i alla fall med i star alliance vilket betyder bonuspoäng :)

Idag tränade jag ett pass inomhus på rullen för att få ordentlig fart på kroppen. Passet kände bra och jag är redo inför maran som går på nästa söndag om en vecka. Kollade igenom startlistan idag och det är ett riktigt bra fält som ställer upp, kommer bli stenhårt.

Som ni ser har jag gjort en ny design på hemsidan. Jag har även slagit ihop min idrottshemsida med hemsidan för mina kinesiologibehandlingar för att ha allt på samma ställe. Veckans Aron kommer från och med nu bestå av en uppdatering om hur det går i idrotten samt något som har med kost-hälsa-träning att göra. Mindre jobb för mig och bättre kvalitet för er läsare!

Kommentera gärna vad ni tycker om den nya designen!

/Aron