Nu lider träningsveckan mot sitt slut och jag sitter och summerar min träning för denna vecka. Programmet jag kör efter nu är ett rullande program som bygger på att jag först tränar fyra dagar i sträck och sen vilar två dagar i sträck. Det fortsätter sedan på det viset tills det är dags att byta program. För att vara med exakt ser mitt program just nu ut såhär:

Dag 1 – Styrketräning

Dag 2 – Styrketräning + Tävlingsstol

Dag 3  – Cykel

Dag 4 – Styrketräning + tävlingsstol

Dag 5 & 6 – Vila

Jag körde igång träningen i måndags och idag söndag för att sammanfatta veckan har jag kört sju pass på lika många dagar vilket inte är mycket träningen egentligen. Just nu känns det dock som det är en helt lagom nivå då jag fortfarande håller på att återhämta mig från tarmvredet.

I morgon börjar plugget igen för höstterminen vilket ska bli riktigt skoj att få fortsätta lära sig mer spännande saker om kroppen! Nu är det sömn som gäller inför morgondagens två träningspass… :)