I helgen var jag på informationsträff i Karlstad inför VM på Nya Zeeland. Förutom att få info om VM blev truppen även officiellt uttagen :-) Skönt att allt är officiellt och klart. Jag ser verkligen fram emot att få åka dit och tävla. Ska även bli spännande att se NZ då jag aldrig varit där innan. Senaste veckan har jag varit risig med feber till och från vilket fått mig att känna mig seg och orkeslös. Från och med i morgon är jag igång med min träning igen på riktigt vilket känns otroligt skönt. Jag känner mig inte som samma människa när jag inte får träna ordentligt – måste vara endorfinerna som produceras vid all träning. När jag inte får/kan träna känns det plötsligt som att alla mina mål och drömmar i livet försvinner. Riktigt märkligt faktiskt. Något jag måste jobba på. Att vara beroende av träningen på det sättet för att må bra känns inte helt hälsosamt.

Igår vad jag hos min kinesiolog Ulf Kilman, jag fick lite behandling och vi tittade på träning inför kommande veckor. Min träning för kommande tre veckor kommer bli liknande den jag har kört hittills. Alltså fem dagars träning och två dagars vila. Istället för att köra åtta pass träning under de fem dagarna kommer jag nu istället föra tio pass. Riktigt hårt alltså. Träningen är uppbyggd på fyra pass i tävlingsstolen, fyra pass på gymmet samt två pass i handcykeln. Nu när jag tränar så hårt kommer jag även lägga stor fokus på 40 minuters power-naps mitt på dagen för att skynda på återhämtningen till eftermiddagspasset.

Aron