Igår var det tävling i Stoke Mandeville som ligger precis utanför London. Sista veckorna har min träning varit riktigt strulig pga min onda höft som måste opereras. Jag hade därför inga höga förhoppningar inför tävlingen men det gick ändå riktigt bra.

Tävlingen började med 1500m där jag lyckades knipa en 5e plats och ta mig i mål bara två sekunder efter segraren. Riktigt bra med tanke på att jag inte kunnat sitta i stolen på en dryg vecka. Efter det blev det en 4e plats på 5000m. Kände av höften rejält under 5000m loppet vilket känns surt. Jag vill ju så gärna att den ska funka fram till Paralympics för att slippa opereras vilket dock verkar svårt.

Tiderna var helt okej med tanke på att det var kallt och blåsigt på arenan.

Idag var jag ute och traskade vid OS-arenan och spanade in det området. I morgon ska jag köra 1500m där! Känns riktigt stort!

Nu är det dags att sova och ladda till i morgon :-)

Aron

 

Kallt på arenan. Tur att jag är erfaren och alltid har med mig mycket varma kläder…

5000m loppet.

Samtliga bilder Copyright David Burdus.