utmana rädslorNär jag är ute och föreläser på olika företag och organisationer pratar jag mycket om framgång. Men inte framgång såsom i hög lön, dyra bilar och stort hus. Nej – när jag pratar om framgång pratar jag om utveckling. Att gå framåt i livet och att våga följa sina drömmar. Vad är då en av dom viktigaste komponenterna för att utvecklas och uppnå ”framgång”. För mig är det att våga. Att ta mod till sig och våga övervinna sina rädslor för att få den belöning som väntar runt hörnet.

För att vi ska utvecklas behöver vi sätta oss själva i situationer som till en början är lite obekväma och obehagliga men när vi har satt oss själva i den situationen tillräckligt många gånger är vi plötsligt bekväma och behöver förändra situationen igen för att vi ska fortsätta utvecklas.

I förra veckan pratade jag med en känd börs-VD som har bestämt sig för att gå vidare från sin position. Varför har han bestämt sig för att göra det? – Jo för att han inte kände att han utvecklades på samma sätt längre och utvecklas du inte och utmanar du inte rädslor längre så är det dags att gå vidare. En av anledningarna till att han är en så uppskattad ledare tror jag är just det – att han hela tiden fortsätter att expandera sig själv och utvecklas.

Dagens videoblogg handlar om att vi alla faktiskt är rädda och de är de som är bäst på att utmana sina rädslor som till slut lyckas.

[leadplayer_vid id=”5249289783899″]

Vad har du för tankar och idéer och just rädslor och vad gör du för att övervinna dina rädslor? – Dela med dig i kommentarerna!

Ha en härlig vecka!

Aron

PS – Glöm inte att dela inlägget med dina vänner på Facebook genom att trycka på ”Like” knappen!

PPS – Nu på onsdag kör jag ett gratis webinarium om Facebook-marknadsföring. Klicka här för att läsa mer.