Sådär, nu har jag packat klart allt till Padova imorgon. Det har länge verkat osäkert om jag kommer iväg, men nu verkar det som att det ska lösa sig i alla fall. Riktigt skoj det ska bli. Padova maraton är en av de snabbaste marorna i världen vilket blir perfekt för att jaga kvaltider.  Min packning tar alltid längre tid än vad jag tror den ska ta. Kanske det beror på att jag släpar med mig egen mat när jag är ute och åker. Nu till Padova har jag med mig quinoa, bovete samt risnudlar. Till det självklart också en kastrull och kokplatta. Det blir lite bök när man ska äta bra men det är det helt klart värt. Innan jag ändrade min kost och blev mer noga med vad jag stoppar i mig var jag förkyld säkert 4-5 gånger på en höst. Det kändes ibland som att jag hade konstant ont i halsen. Nu sen jag la om min kost och blev mer medveten har jag inte varit sjuk på över 9 månader :-) Vilket känns helt underbart! Största skillnaden jag gjort med min kost är att utesluta gluten och laktos samt äta största delen av min kost vegetariskt. – Inte så svårt egentligen!

Igår vad jag på Ågrenska som ligger vid kusten i Göteborg. Jag var där och pratade för föräldrar till barn som haft cancer samt träffade barnen. Det var riktigt riktigt roligt att vara där och träffa alla härliga barn med föräldrar. Ser fram emot att komma dit igen i sommar. Det är barncancerfonden som ordnar att barnen får komma dit i träffa andra i liknande situation – riktigt superinitiativ!

Nu är det dags att gå och lägga sig. Jag har en dålig vana att varje gång jag ska åka på tävling slutar det alltid med att jag är uppe sent på kvällen och packar och får väldigt lite sömn. Även så denna gång!