Vill ditt företag också jobba med Aron?

Många av Arons äventyr skulle inte vara möjliga utan ett starkt stöd från hans samarbetspartners. Och vi behöver bli ännu fler! Vill ditt företag också jobba med Aron eller har du förslag på samarbeten framöver? Hör av dig till oss.

KIVRA är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Hundratusentals personer i Sverige använder Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post växer nu snabbt.

Kivra och Aron bygger partnerskapet på de gemensamma nämnarna att göra det man är bra på, utmana och göra gott på vägen. Kivra stöttar Aron i hans satsningar och tillsammans har vi ställt in siktet på att generera 1 miljon kronor till Barncancerfonden, för varje person som registrerar sig på www.kivramotcancer.se skänker nämligen Kivra 20kr till Barncancerfonden.

BAUHAUS är ett byggvaruhus som erbjuder allt från borrmaskiner till växter och dessutom både VVS och färg under samma tak till allt från hemma-fixare till professionella hantverkare. BAUHAUS är även partner till Barncancerfonden och har sen början på samarbetet bidragit med nära 10 miljoner kronor till deras verksamhet. En av aktiviteterna har varit den populära ”Spring för Livet”, där företaget skänkt pengar varje gång en anställd motionerat – något som inte bara samlat in flera hundratusen kronor utan även bidragit till bättre hälsa hos medarbetarna.

Samarbetet med Aron Anderson är en naturlig fortsättning på BAUHAUS arbete med Barncancerfonden. I juni 2015 kickstartade samarbetet då BAUHAUS skänkte drygt 240.000:- tillsammans med Aron i samband med Stockholm Marathon. Vi ser fram emot många fler roliga aktiviteter för det gemensamma målet – att utrota barncancern.”

Resurs Bank en snabbväxande svensk nischbank med kontor i Norge, Finland och Danmark som är verksam inom Retail finance (kundfinansiering i butik/e-handel), Privatlån, kreditkort, sparande och fakturaköp. För affärsområdet Retail finance är vi marknadsledande i Sverige med sammanlagt 1 200 ansluta kedjor med ca 35 000 butiker.

Vi har följt Aron under en längre tid och känner att hans inställning och vilja att ständigt nå nya mål är helt i paritet med våra värderingar. Aron är i ständig utveckling, har viljan att lyckas, modet att våga samt uthålligheten att gå i mål – vilket är essensen av våra värderingar.

ICA – Sveriges ledande dagligvaruaktör Med drygt 1300 butiker är ICA den ledande dagligvaruaktören i Sverige. Verksamheten drivs tillsammans med fria ICA-handlare, vilka var och en äger och driver sin egen butik och på så sätt kan möta kunderna genom lokalt anpassade koncept och erbjudanden.

 Samhällsengagemang och Sponsring Ett av ICAs stora mål är att vara en positiv kraft i samhället i hela landet året runt. Det gör vi bland annat genom vår kärnverksamhet mat och måltider. Det medför också att våra sponsringssamarbeten har fokus på hälsa, mat och träning samt socialt ansvarstagande och allas lika värde.

ICAs samarbete med Aron Andersson går hand i hand med ICA Klassikern och också vårt långsiktiga samarbete med Cancerfonden. Tillsammans med Lidingöloppet och Cancerfonden lanserade ICA Rosa Bandet loppet, för att stötta den så viktiga Cancerforskningen. Aron gjorde en stark insats på Lidingöloppet 30 km i rullstol för att uppmärksamma det nya loppet. ICA är stolta över att tillsammans med Aron fortsatt få sprida detta viktiga budskap och engagera fler ambassadörer för cancerforskningen. Vi ser fram emot fler spännande insatser och uppdrag tillsammans med Aron!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i 60 länder över hela världen. I Sverige finns Adecco på ett sextiotal orter med över 4500 konsulter i arbete. Inom Adecco handlar Corporate Social Responsibility (CSR) om att på ett långsiktigt och integrerat sätt ge ett positivt bidrag till de samhällen där vi verkar. Varje dag hjälper vi hundratusentals människor världen över att hitta arbete och bygga upp sina karriärer – något som är centralt för personligt och socialt välbefinnande. För oss är det viktigt att stödja olika organisationer i deras arbete för en bättre värld. Sponsring är en del i vårt sätt att ta ett aktivt samhällsansvar. Våra sponsringsinsatser i Sverige sträcker sig över tre områden; aktiviteter eller organisationer av sociohumanitär karaktär, idrott och kulturella evenemang och företeelser.

Samarbetet med Adecco avser bland annat en föreläsningsturné med Aron tillsammans med (Danijela Rundqvist vinnare av Mästarnas mästare 2015) för Adeccos kunder och konsulter på 10 orter runt om i hela Sverige under hösten 2015 och våren 2016. Adecco kommer även att ha möjlighet att följa Arons äventyr i bloggform. Aron kommer att initiera och leda friskvårdssatsningar som Adecco kommer att genomföra med sin personal. Adecco och Aron Anderson kommer även under sina gemensamma projekt att fortsätta det CSR-engemang som redan bedrivits på separata håll tidigare. Aron med sitt engagemang för Barncancerfonden och Adecco för Ung Cancer, BRIS och Plan Sverige samt det egna globala CSR-projektet Win4Youth.

Movestic Liv & Pension är ett försäkringsbolag som bland annat erbjuder trygghetsförsäkringar. Ett exempel på en trygghetsförsäkring är Movestic Kritisk sjukdom som syftar till att underlätta den omställning som insjuknande i en kritisk sjukdom kan medföra ekonomiskt. När ett barn drabbas av cancer drabbas hela familjen. För att hjälpa dessa familjer och för att bekämpa barncancer i framtiden har Movestic inlett ett samarbete med Aron Anderson.

Samarbetet med Aron Anderson är en del av Movestics långsiktiga hållbarhetsarbete och går även i linje med vårt fokus på god hälsa bland våra medarbetare. Som en del av Team Arons insamling samlade vi in en kvarts miljon kronor till Barncancerfonden under 2015. Nu siktar vi framåt, med målet att ha samlat ihop totalt en halv miljon kronor innan 2016 är slut!

Stolt ambassadör för…

Barncancerfonden är en ideell organisation som arbetar med att samla in pengar för att finansiera forskning och ge cancerdrabbade barn och familjer det stöd och hjälp de behöver. Aron Anderson är själv engagerad och deltar i Barncancerfondens verksamhet bland annat som föreläsare och genom att samla in pengar till forskningen genom idrottsevent.

–  Aron har i många år varit en av Barncancerfondens mest aktiva och synliga ambassadörer. Genom Arons insatser och egna insamlingar har Barncancerfonden fått in stora pengar som används för att fler barn ska överleva cancer. Aron delar helhjärtat Barncancerfondens värderingar och vill liksom vi att forskningen och vården av barn med cancer ska gå framåt, säger Per Leander, verksamhetschef på Barncancerfonden.

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Efter att ha arbetat i drygt 30 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. Så sent som på 1970-talet var förhållandena de omvända. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Detta kan endast ske tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer.

LidingöRuset och LidingöRullet Lidingöloppet är världens största terränglopp med lopp för alla. Lidingöloppet grundades 1965 och har genomförts varje år sedan dess. Ända sedan det första loppet 1965 har Lidingöloppet motiverat gamla som unga att gå, lunka, jogga och springa. Under åren som gått har Lidingöloppet med hjälp av alla löpare som varit med, utvecklats till mer än bara ett 30km lopp och numera finns det något för alla i familjen.

– Aron är en stor inspiration för alla, med eller utan rullstol. Att få in Aron i vårt gäng betyder mycket för utvecklingen och för den häftiga upplevelsen av LidingöRullet och LidingöRuset men även den resterande Lidingöloppshelgen. Allt detta tack vare Arons kunskap och engagemang, säger Tomas Hoszek, Generalsekreterare för Lidingöloppet. Samarbetet med Aron är naturligt för Lidingöloppet då vi vill skapa en upplevelse för alla. Han är ambassadör för LidingöRullet och LidingöRuset (Loppen är för de som har någon form av funktionsnedsättning och/eller tar sig fram med rullande hjälpmedel). Aron finns med under Lidingöloppshelgen i ”Arons backe” som är uppkallad efter honom och peppar alla deltagare i LidingöRullet. Han är även med som prisutdelare och deltar själv i Lidingöloppet 30. Aron föreläser även för våra partners och har varit träningsledare under folkhälsoseminariet Folk i Rörelse på Bosön.