Screenshot 2014-04-01 15.18.46

Jag har sen tidigare sagt att jag har haft ett nytt ”äventyr” på gång som varit väldigt hemligt. Det här är något jag har hållit tyst om i flera månader men idag kan jag äntligen dela med mig av detta helt nya äventyr.

Många av er har säkert trott att mitt nya äventyr skulle gå ut på att göra någon ny expedition som att bestiga ett berg eller något annat extremt.

Istället ska jag byta spår helt och blir programledare för en ny SVT satsning. Den nya satsningen heter ”Föreläsning på Skansen” och är SVTs senaste program som har premiär redan nu i sommar.

Som många säkert redan hört kommer Allsång på Skansen att läggas ner och istället ersättas av Föreläsning på Skansen.

SVTs programdirektör Martin Österdahl kommenterar det nya programmet såhär: ”När vi märker att program tappar tittare är det viktigt att göra något i tid och därför väljer vi att ersätta Allsången med Föreläsning på Skansen. På SVT är vi noga med att följa de senaste trenderna och vi har sett att musiktrenden dalat samtidigt som föreläsningstrenden är på stadig uppgång – därför väljer vi helt enkelt att ge folket vad de vill ha. Vi är alla mycket förväntansfulla inför det nya programmet och är övertygade om att det kommer bli en succé.”

Förutom att jag själv kommer att föreläsa en kväll så har vi även några riktigt tunga namn klara såsom: Erik Ståhl, Olof Röhlander, Kay Pollak, Kjell Enhager, Göran Adlén och Stefan Holm.

Med andra ord kommer det att under sommaren bli åtta stycken fantastiska avsnitt med åtta stycken fantastiska föreläsare.

Biljetter till de olika föreläsningarna släpps redan nu på torsdag den 3 april och säljs som vanligt genom www.skansen.se

Istället för att i sommar få lyssna på musik på Skansen kommer ni alltså få lyssna på fantastiskt inspirerande föreläsare. Jag blir verkligen pirrig i hela kroppen när jag tänker på den här nya satsningen!

Tror ni jag klarar jobbet som programledare? Ses vi på Skansen i sommar?

Aron Anderson

PS – Dela gärna med dina vänner på Facebook genom att klicka på ”Like” så att de också hinner boka sina biljetter innan de tar slut!

[social_sharing style=”horizontal” fb_color=”light” fb_lang=”en_GB” fb_text=”like” fb_button_text=”Share” tw_lang=”en” tw_button_text=”Share” g_lang=”en-GB” g_button_text=”Share” alignment=”center”]