Race imorgon

Imorgon gäller det! Då är det äntligen dags för Padova maraton. Som jag har längtat. När det gäller att kvala till VM nästa år som går i Nya Zeeland är det den här maran som gäller för att göra kvaltid. Förutsättningarna inför imorgon ser onekligen bra ut med 16 grader vid start samt lätt medvind.  Tiden jag måste köra på för att säkra en plats till VM är 1h 25min – typ 7 min under mitt pers ;) Kör jag däremot under 1h 30min har jag en god chans att kvala då det är B-kvalgränsen till VM vilket betyder att man eventuellt kan komma med på den.

Jag bor på ett hotell vid starten utan för staden Vedelago. Här finns verkligen ingenting att göra så idag har det blivigt lite träning, tittat lite serier och hängt med min danska polare Ebbe som också ska köra imorgon. Han har bott i Schweiz nu senaste halvåret och tränat med några av de bästa i världen så det ska bli riktigt skoj att se hur det går för honom.

Nu är det sömn som gäller inför loppet imorgon. Önska mig lycka till!

Aron