Senaste veckorna har det varit en massa resa resa resa. Först Finnkampen, sen Newcastle nu förra helgen och sen Italien nu i helgen. Räknade ut för ett tag sen att jag kommer ha ca 115 resdagar i år. Flänger en hel massa med andra ord.

Nu i helgen i Newcastle var det Tunnel2k och Great North run på programmet. Tunnel2k är ett tunnellopp som är 1km brant nedförsbacke och sen 1km brant uppför. Jag startade riktigt snabbt och hade bra rull i stolen vilket ledde till att jag tog mig först ned för backen. Dock gick jag ut lite hårt i början på uppförsbacken och drog på mig mycket syra. Det gjorde så att jag hade det tungt i klättringen och kom fyra till slut.

Great North run gick riktigt bra kom trea och körde ett hårt lopp där jag var själv under nästan hela loppet du klungan splittrades väldigt tidigt. Skoj att komma trea. Nu är det laddning inför NYC marathon som är nästa stora tävling på programmet.

I helgen åker jag till Rimini i Italien för att kolla på  Tony Robbins live. Alla som jag pratat med som kollat på honom säger att det är helt otroligt bra och att man får en enorm boost. – Jag ser fram emot en boostad Aron om 5 dar :)

Kolla in Tony på Ted:
make money online

//video.ted.com/talk/stream/2006/Blank/TonyRobbins_2006-320k.mp4&su=http://images.ted.com/images/ted/tedindex/embed-posters/TonyRobbins-2006.embed_thumbnail.jpg&vw=384&vh=288&ap=0&ti=96&lang=eng&introDuration=15330&adDuration=4000&postAdDuration=830&adKeys=talk=tony_robbins_asks_why_we_do_what_we_do;year=2006;theme=how_the_mind_works;theme=presentation_innovation;event=TED2006;tag=Business;tag=Culture;tag=Entertainment;tag=politics;tag=potential;tag=psychology;&preAdTag=tconf.ted/embed;tile=1;sz=512×288;” />

zp8497586rq