Som du säkert vet vid det här laget är jag ambassadör för Barncancerfonden och har hittills i år samlat in över 500 000kr till dem.

99% av mina välgörenhetsinitiativ gör jag för dem men nu på måndag har jag ett litet nytt projekt på gång till förmån för musikhjälpen. På måndag (den 8e dec) kommer jag nämligen att rulla i min rullstol från Norrmalmstorg i Stockholm hela vägen till musikhjälpen-studion på Stora Torget i Uppsala.

I år samlar musikhjälpen in pengar till att stoppa spridningen av HIV och jag och mitt team tänkte att det här blir ett ypperligt sätt för oss att kunna bidra.

För dig som vill bidra och stödja vår insamling kan du gå in direkt här och skänka en slant: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/teamaron-rullar-till-uppsala

Hur vi kommer köra

Det blir jag i rullstol och sen kommer jag ha med folk från mitt fantastiska Team som både kommer cykla, köra rullskidor och springa. Vi kommer starta på Norrmalms torg i Stockholm vid kl 13:00 för att sen anlända i Uppsala senast kl 23:00 på kvällen för att medverka i sändningen i studion. 

Vägen vi kommer ta: https://goo.gl/maps/IMAOp

Vill du heja på oss, hälsa eller bara ge oss en kram längs vägen? Superkul tycker vi i så fall!

För att träffa oss finns det 3 alternativ:

  • Möt upp oss vid starten på Norrmalms torg kl 13:00 nu på måndag den 8e december.
  • Möt upp oss vid målgången i Uppsala nu på måndag vid kl 23:00.
  • Möt upp oss längs vägen – jag kommer uppdatera kontinuerligt på både Facebook och Instagram om vår position och hur det går för oss.

Nu kör vi!

Aron med Team