I förmiddags var jag på ett möte med svenska handcykellandslaget inför säsongen 2011. De är sugna på att ha med mig och göra en satsning på handcykel. Redan idag tränar jag mellan 2 och 3 pass i veckan i handcykeln så helt främmande är det inte. Jag var dock väldigt klar på att fram till London kommer handcykelträningen bara vara som komplement till min satsning i tävlingsstolen. Efter det får jag se. Det kanske skulle vara spännande att göra en satsning på handcykel eller triathlon någon gång i framtiden. =D

Träningen sista veckan har gått riktigt bra. Jag har fått in ett bra flyt i träningen och allt bara rullar på just nu. Inte tänka – bara kötta! Jag har kört 6 av de 10 passen för den här perioden. De kvarvarande är några riktiga godingar såsom bröst-pass i gymmet i morgon och långt tempo i tävlingsstolen på måndag. Sen är det två dagars härlig vila och återhämtning innan det börjar om igen. Nu dags för en lugn lördagskväll i en elitidrottares liv = lägga sig i sängen, läsa en bra bok och somna innan 10 =)