Nu lider den första träningsveckan med nya programmet mot sitt slut. På åtta dagar har jag klämt in tre styrkepass, tre cykelpass och två tävlingsstolspass. Dagens träning blev en riktigt härlig avslutning på en hård träningsvecka. Jag började med att köra 10st 2,5 min intervaller i tävlingsstolen. Efter det åkte jag över till min vän Vigand och kollade slutet på herrarnas linjelopp i cykel VM. Riktigt kul med Norsk seger genom Thor Hushovd samt ett väldigt underhållande lopp med många attacker. VM gick i Geelong som ligger söder om Melbourne i Australien. Jag var där i februari 2008 och tränade med min vän Richard Colman som bor där. Kul att se Geelong igen och jag kände faktiskt igen mig på en del TV-bilder.

Efter cykel tittandet blev det så ut och köra ett två timmars cykelpass tillsammans med Vigand och hans tjej Anna. Blev ett lite hårdare pass än vad jag hade planerat för men alltid jätteskoj att träna med andra så det var bara att köra på!

I morgon och tisdag blir det vila från träningen innan det börjar om på nytt :-)

Aron