Igår var det dags för Spinn of hope igen vilket är Barncancerfondens årligt återkommande spinningevent. I år hade jag dragit ihop ett alldeles eget lag bestående av vänner och familj. Stort tack till er alla som ställde upp! Nästa år planerar jag att dra ihop två egna lag för att få in ännu mer pengar till Barncancerfonden och deras fantastiska arbete. Mitt lag bestod av 10 stycken tappra själar som körde ett pass var sen avslutade jag med att köra de två sista timmarna vilket känns i kroppen idag.

Tack till mitt lag som bestod av:

Kerstin Karlsson, Riggert Anderson, Leo Anderson, Michele Lanza, Johan Stegfors, Cornelia Cryner, Therés Forsberg, Simon Ask, Carl Cyrén, Hugo Anderson!

Efter spinningen igår blev det middag tillsammans med Alex och Johan som spunnit i 12-timmar var. Med andra ord lite lätt slutkörda. Stor eloge till er! Slitna idag eller?

Alex blogg & Johans Blogg

Bilder från dagen

Alex, jag och Johan efter en hård dag på cykeln.

Hugo laddar med vatten

Michele försvarar Cyklotekets färger på cykeln.

Alex och Johan några timmar in i sitt 12-timmars maraton.

Trött Calle efter en timmes högintensiv spinning.