Igår var det första tävlingsdagen här i Sharjah. Det var semi på 1500m som var först på mitt tävlingsprogram. Jag var laddad och lite nervös på min form innan loppet. Träningen inför har känts sådär. Loppet startade lugnt. Till en början var det två Thailändare uppe i täten och drog. De drog ett lugnt tempo till en början. Jag satt bra med i klungan på en behaglig fjärdeplats. Sista varvet skruvades tempot upp för spurt. Jag kände mig fräsch hela vägen till spurten och lyckades spurta till mig i tredjeplats vilket betyder att jag är kvalificerad till finalen på placering. Loppet går kl 7 i kväll :-) Håll tummarna!

 

Med min rumskompis Andrej på invigningen

Äter en massa sallad till middag mmmm

På invigningen som var i torsdags.

Invigningen var en lustig historia. Hela spektaklet var egentligen en stor propaganda soppa för hur bra Förenade Arabemiraten är, hur duktiga de är på allt, hur bra de tar hand om sina handikappade och hur hela världen ser upp till dem. Det hela avslutades med ett riktigt fett fyrverkeri för att visa hur mycket pengar de har :-)

Fyrverkeriet var häftigt men propagandafilmerna innan kunde de gärna ha skippat…