BÖCKER

Aron har hittills skrivit två böcker. En inspirationsbok för barn om att se möjligheter i livet med eller utan funktionshinder, och den varmt mottagna självbiografiska debutboken – Möjligheter.

Aron Tiger lär sig simma

I första boken "Aron Tiger bestiger berg" besteg Aron Anderson berg, fast han sitter i rullstol. Nu i andra barnboken tror han sig först ha tagit vatten över huvudet när han skulle lära sig simma. Det kräver tålamod, tid och övning. Att kämpa för något och inte ge upp när det blir svårt, eller inte känns så kul är budskapet i nya boken med Aron Tiger. Detta är en inspirerande saga om att våga utmana saker som känns lite läskiga och svåra.

LIVET GAV MIG EN ANDRA CHANS

I Livet gav mig en andra chans får vi möta nya, djupare sidor av Aron. Personligt, öppet och berörande berättar han om sin livsresa: om utanförskapet han kände som barn och tonåring, om idrottsframgångarna som kom senare och förstås om alla äventyr och expeditioner, från Kebnekaise till Sydpolen. Han delar även med sig av den tankemodell som är hemligheten och nyckeln bakom framgångarna.

ARON TIGER BESTIGER BERG

I denna coachingbok hjälper Aron läsaren att hitta balans i livet och göra rätt val. Det handlar om att acceptera sig själv som man är och att inte älta det förgångna, utan att ständigt utvecklas och hitta nya mål i livet och övervinna rädslor. Tipsen tar upp allt från hur man får energi från kost, träning och meditation till att växa som människa genom att exempelvis hjälpa andra.

Möjligheter

I Möjligheter berättar Aron om sina fantastiska äventyr och sin idrottskarriär. Om hur han har lyckats – och misslyckats. Och om sin modell, de sju stegen, som är hemligheten bakom hans framgångar. En modell som du också kan använda för att nå dina mål.