FÖRELÄSNING

Med Aron Anderson

FÖRELÄSNING

Med Aron Anderson

Föreläsningar

En inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Mental inställning är något som Aron lägger stor vikt vid.

“Vi alla har olika förutsättningar för att lyckas i livet men till sist kommer det vara inställningen som avgör vilka som blir vinnare i längden” – Aron Anderson

Med över 100 föreläsningsuppdrag per år både i Sverige och övriga Europa är Aron flitigt anlitad hos några av de största och mest framgångsrika företagen som vill maximera sin potential. Att höra Aron föreläsa är en riktig inspirationsboost, publiken pendlar mellan gapskratt och allvar och ingen går oberörd därifrån. Alla föreläsningar specialanpassas efter ert evenemang och er publik!

BOKA ARON SOM FÖRELÄSARE

Ämnen Aron föreläser om

Teamwork

Aron delar med sig av sina bästa knep för att lyfta varandra till oanade höjder.

Framgång

Under föreläsningen går Aron igenom några av sina viktigaste framgångsfaktorer som fått honom att lyckas som både äventyrare, programledare och entreprenör. 

Äventyr

Ta del av rafflande berättelser från äventyr runt om i världen och lärdomar från när det kanske inte alltid gick som det var tänkt. 

Inspiration

Du kommer garanterat gå från Arons föreläsning full av inspiration och nya infallsvinklar. 

perspektiv

Perspektiv till att se situationer och händelser från en annan vinkel. Hur hittar vi perspektiv när allt ser mörkt ut? 

Välgörenhet 

Aron har samlat in mer än 12 miljoner kronor till Barncancerfonden samtidigt som han drivit ett framgångsrikt företag. Hur kan man kombinera CSR/välgörenhet och företagande? 

Några av Arons tidigare kunder

Sagt om Arons föreläsningar

I would like to wholeheartedly thank you for your effort and time to come to the United Nations City today and fire up the audience of Ministers, senior policy makers and health community in Europe. I only heard tremendous positive feedback!

Dr Hans Kluge

Director, World Health Organization

Aron förläste för oss på ett av våra kundevent. Hans livshistoria, engagemang och otroliga vilja inspirerade alla. Jag är mest imponerad över att Aron har lyckats med så många av sina uppsatta mål. Aron har gjort mer under sina 30 år än vad vissa gör på en livstid. Han är en person som verkligen vet när skillnaden gör skillnad. Jag rekommenderar alla företag att lyssna till någon som verkligen har lyckats vända motgång till framgång.

Ellinor Lindmark

VD, SW in Scandinavia AB

Aron tog oss på en resa genom sorg, glädje, hopp och människans förmåga att flytta sina gränser framåt genom lagarbete och obeveklig vilja. Det är inte så lätt att beskriva känslan i ord, men Aron fick definitivt att ändra våra perspektiv på saker och ting. Jag vet att ingen lämnades oberörd. Tack Aron!

Abed Al Saffar

VV, Ur & Penn

Aron är en levande och outsinligt inspirations- och motivationskälla. Han berörde oss alla djupt genom att generöst dela med sig av sitt liv och erfarenheter på vår avdelningskonferens. Ingenting verkar omöjligt längre nu när man träffat och lyssnat på Aron. Tack Aron, alla måste få chansen att ta del av dig.

Aramia Zackariasdotter

Director, Head of ILS, Lifecycle Logistics, SAAB

Tack för en mycket uppskattad föreläsning i juni. Jag har fått väldigt många positiva (bara) kommentarer från min personal som tyckte att det var bland det bästa de hört. Inspirerande, tankeväckande och en bra balans mellan personligt och professionellt. Det är lätt att fokusera på fel saker  i  vardagen, varför jag tror att dina erfarenheter som du på ett trovärdigt och insiktsfullt sätt  beskrivit, kan ge var och en utav oss ett nyttigt perspektiv på den dagliga tillvaron både på kort och lång sikt. Din berättelse berörde oss alla och jag är helt övertygad att den också bidrog till att ge oss mera energi i både privat- och yrkeslivet.

Ivo Stopner

VD, Hufvudstaden

Mina prestationer är inget jämfört med Arons.

Gabriel Landeskog

NHL-proffs och Lagkapten, Colorado Avalanche

Aron är en sensationellt bra föreläsare!

Mats Qviberg

Styrelseordförande, Öresund

Jag som köpte in dig som föreläsare är väldigt nöjd, jag fick precis det jag önskade till mina elever och det blev både en tankeväckare och ett mentalt glädjeskutt – kan du så kan jag.

Håkan Warnemyr

Lärare, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap

Jag har lyssnat på mängder av inspirationsföreläsningar och dylikt i såväl Sverige som utomlands i Europa. Aldrig har jag hört en så fantastisk, tänkvärd och inspirerande berättelse som den du lät oss ta del av idag. Skratt blandades med allvar och känslosvall.

Anders Kärnell, MD PhD MBA

Director Medical Affairs, Medivir

Vi ville bara tacka STORT för en mycket givande, gripande och motiverande föreläsning idag! 

Linn Andersson

Garantum Fondkommission

Arons historia skapar inte bara eftertanke och perspektiv. Med stor inlevelse och värme får han dina egna utmaningar att kännas obetydliga och ger dig motivation och verktyg för att nå dina egna mål. Aron lämnade ingen oberörd.

Lars Kry

VD, Sigma

Man blir så otroligt inspirerad och peppad av Aron. Utan honom hade jag aldrig vågat bestiga Kilimanjaro!

Molly Sandén

Artist

Vi satt helt trollbundna av den livsresa som Aron berättade för oss. Arons har, trots sin ungdom, en syn på livet som få får erfarenhet på det sätt som Aron, Genom sitt engagerade, positiva, intressanta och helt öppna sätt att berätta om sitt liv skapade han en stämning som var magisk, helt tyst där alla vi satt med spänning för att få ta del av Arons liv.

Stig Karlsson

Generalsekreterare, SPF

Vi tog in Aron till en inspirationskväll som en del av vårt hälsoarbete. Arons berättelse lämnade ingen oberörd.  Den gav både inspiration, glädje och tankeväckare.  Medarbetare jag mötte i korridoren dagen efter föreläsningen vittnade om att de fått inspiration till vikten av att sätta mål och det finns en mening med ett målinriktat arbete både på jobbet och privat. Viktigast av allt är att njuta på vägen mot målet och ha kul på vägen. Jag kan verkligen rekommendera Arons föreläsning till olika verksamheter, stora som små.

Helle Wikström

Hälsostrateg , SJ

Aron inspirerade våra chefer på Arla i Sverige på ett mycket givande och spännande sätt. Vi fick följa med på Arons resa vilket var mycket intressant och han gav också några konkreta tips om hur han tagit sig fram på ett entusiastiskt och målmedvetet sätt på sin resa och det är precis det vi arbetar med på Arla! Tack Aron!

Maria Sund

Personaldirektör, Arla

Aron är en av de finaste och modigaste grabbar jag träffat!

Danny Saucedo

Artist

Kan jag så kan du! Aron visar vägen och gör det tydligt att det som stoppar dig från att bli din egen bästa version nästan alltid är dig själv.

Henrik Bunge

VD, Björn Borg

Arons resa genom livet, hur han kämpat mot svåra motgångar, nått uppsatta delmål på vägen, kämpat sig till och vunnit stora framgångar och samtidigt tagit lärdomar längs resan är en berättelse som alla borde få höra. Denna fantastiska föreläsning som han delade med sig är tänkvärd och inspirerande och rekommenderas starkt till alla, kan inte tänka mig någon som inte skulle uppskatta denna och tänka efter.

Per-Ola Wictor

Development Manager R&D, Gambro

Aron visar i både ord och handling hur mycket den mentala inställningen betyder. Otroligt inspirerande föreläsning.

Nina Lindfors

Sverigechef, Clas Ohlson