fbpx

DIGITAL FÖRELÄSNING
En föreläsning om ATT SE MÖJLIGHETERNA I DET SOM KAN KÄNNAS SVÅRT

ATT ARBETA AKTIVT MED ATT SE MÖJLIGHETER I DET SOM KÄNNS SVÅRT

DIGITAL MOTIVATIONSFÖRELÄSNING

De senaste 7 åren har jag åkt land och rike runt och föreläst, inspirerat och delat med mig av mitt sätt att tänka, samt lärdomar från alla mina äventyr runtom i världen. Det har varit en helt fantastisk tid, med föreläsningar i alltifrån styrelserum på 10 personer, till att fylla globen med över 12 000 niondeklassare.

För några veckor sen kastades hela Sveriges näringsliv rakt in i en förändringens tid. Jag tror vi är många som har känt av det på många olika sätt. Känslan av att allt stannat av infinner sig, och att våra kunder tvekar med att ta beslut, vilket är lätt att förstå. Många jobbar hemifrån med alla de utmaningar vi står inför just nu. De sitter och jobbar framför datorn vid köksbordet, dotterns skrivbord eller i förrådet för att undvika barnskrik i Teamsmötet. Även om närheten till hemmet är skönt, så saknar många sina kollegor och gemenskapen på kontoret.

“Det är inställningen till uppförsbackar och motgångar som avgör utgången för det vi tar oss för. Det gäller hela tiden att vara på tårna och optimera detaljerna för att skapa så bra förutsättningar man kan.” – Aron Anderson

Den här typen av omställningar tar på kraft och kreativitet. Behöver ni pepp & perspektiv på tillvaron? I en digital föreläsning med Aron går han igenom hur man aktivt arbetar med att hitta samt vara med och ta ansvar för att skapa den motivation vi behöver i arbetslaget. Oavsett om man skidar över Sydpolen eller om man jobbar bokföring från ett köksbord i Flen.

 

Som första steg för att boka Aron som talare – Fyll i formuläret här på sidan så hjälper vi er med en digital föreläsning till er digitala konferens!

 

Stor kram och ta hand om er i denna svåra tid!

Aron

KOSTNADSFRI FÖRFRÅGAN OM FÖRELÄSNING

                


Vår konsultorganisation hade arbetat hemifrån i tre veckor när vi bestämde oss för att genomföra en AW via digitala medier. Aron genomförde en föreläsning som gav oss perspektiv och tillförde energi. Aron lyckades fånga organisationens uppmärksamhet trots den fysiska distansen. Det blev en interaktiv session med frågor och dialog som uppskattades av medarbetarna. Bengt Sareyko

VD, FiloProcess AB

Kan jag så kan du! Aron visar vägen och gör det tydligt att det som stoppar dig från att bli din egen bästa version nästan alltid är dig själv. Henrik Bunge

CEO, Björn Borg

Arons historia skapar inte bara eftertanke och perspektiv. Med stor inlevelse och värme får han dina egna utmaningar att kännas obetydliga och ger dig motivation och verktyg för att nå dina egna mål. Aron lämnade ingen oberörd. Lars Kry

CEO, Sigma IT

Ämnen Aron föreläser om

Teamwork

Aron delar med sig av sina bästa knep för att lyfta varandra till oanade höjder.

Framgång

Under föreläsningen går Aron igenom några av sina viktigaste framgångsfaktorer som fått honom att lyckas som både äventyrare, programledare och entreprenör.

Äventyr

Ta del av rafflande berättelser från äventyr runt om i världen och lärdomar från när det kanske inte alltid gick som det var tänkt.

Inspiration

Du kommer garanterat gå från Arons föreläsning full av inspiration och nya infallsvinklar.

perspektiv

Perspektiv till att se situationer och händelser från en annan vinkel. Hur hittar vi perspektiv när allt ser mörkt ut?

Välgörenhet

Aron har samlat in mer än 12 miljoner kronor till Barncancerfonden samtidigt som han drivit ett framgångsrikt företag. Hur kan man kombinera CSR/välgörenhet och företagande?