BOKA ARON

 • Icke bindande förfrågan
 • Svar inom tre timmar
 • Behovsanpassad föreläsning

  Namn

  E-post

  Telefon

  Företag, organisation eller skola

  DigitalPå plats

  I vilket sammanhang önskar ni anlita Aron?

  Boka digital föreläsning

  En inspirationsföreläsning på distans om hur du förverkligar dina drömmar – om att sätta tydliga mål, hitta och skapa motivation, teamwork och drivkraft.

  Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier.

  Klicka här för att läsa mer

  Föreläsningar på distans

  De senaste 18 månaderna sen Covid19-pandemin slog till har varit en tuff period för oss alla. Det har varit alltifrån dödsfall till social distansering och hemmajobb. Ja minst sagt en väldigt annorlunda och utmanade tid har det varit.

  I och med vaccinets inträde börjar vi så sakta återgå till det normala. Arenor fylls med publik och arbetsplatser böjar återigen fyllas med människor. Det har skett väldigt mycket förändringar på väldigt kort tid. Förändringar som vi inte kan påverka. Det vi kan påverka är däremot vår mentala inställning till förändringen och att göra det bästa av situationen.

  Hur hittar vi tillbaka till inspiration, motivation och drivkraft i dessa tider? Just den frågan gör jag mitt bästa för att besvara i mina föreläsningar. Oavsett om det är en digital föreläsning (från min supermoderna studio eller live på plats hos er).

  Att boka talare till ert evenemang ska inte vara svårt! Ska gärna in dina uppgifter i formuläret här på sidan (det är helt kostnadsfritt) så kontaktar mitt team dig med mer information kring att boka en föreläsning.

  Aron Anderson

  Aron talar om dessa ämnen

  Teamwork

  Arbetsglädje

  Förändringsarbete

  Perspektiv

  Inspiration

  Äventyr

  Bokningsförfrågan

  • Icke bindande förfrågan
  • Svar inom tre timmar
  • Behovsanpassad föreläsning

   Några av Arons kunder

   Aron på scen