fbpx

DIGITAL FÖRELÄSNING
En föreläsning om ATT SE MÖJLIGHETERNA I DET SOM KAN KÄNNAS SVÅRT

ATT ARBETA AKTIVT MED ATT SE MÖJLIGHETER I DET SOM KÄNNS SVÅRT

DIGITAL MOTIVATIONSFÖRELÄSNING

 

Hej!

Vi har nu levt med corona-pandemi i drygt ett halvår och mycket har ändrats på den tiden. Så även föreläsningar. Om du hade sagt till mig för ett år sen att jag ett år senare skulle hålla majoriteten av mina föreläsningar digitalt så hade jag ALDRIG trott dig.

Majoriteten av alla arbetsplatser har också de gått över till att jobba hemifrån i största möjliga mån. Ja saker och ting är helt enkelt inte som de brukar vara och mycket har ändrats på väldigt kort tid.Denna förändringen har vi svårt att påverka – däremot kan vi påverka vår mentala inställning till den och göra det bästa av rådande förutsättningar. 

Hur hittar vi inspiration, motivation och drivkraft just nu? Just den frågan gör jag mitt bästa för att besvara i mina digitala föreläsningar.

Låter det intressant?

Boka talare till ditt evenemang ska inte vara svårt – Skriv gärna in dina uppgifter i formuläret här på sidan (det är helt kostnadsfritt) så kontaktar mitt team dig med mer information om att boka föreläsning. 

Se dina möjligheter!

Stor kram och ta hand om er i denna svåra tid!

Aron

Mina förväntningar på Arons föreläsning överträffades med råge och då var de redan höga från början! Jag har redan (5-10 min efteråt) fått många spontana positiva reaktioner från medarbetarna.

Tack igen!

Anna Nilsson

Direktör, Uppsala miljöförvaltning

BOKA ARON SOM FÖRELÄSARE

Vår konsultorganisation hade arbetat hemifrån i tre veckor när vi bestämde oss för att genomföra en AW via digitala medier. Aron genomförde en föreläsning som gav oss perspektiv och tillförde energi. Aron lyckades fånga organisationens uppmärksamhet trots den fysiska distansen. Det blev en interaktiv session med frågor och dialog som uppskattades av medarbetarna.
Bengt Sareyko

VD, FiloProcess AB

Arons historia skapar inte bara eftertanke och perspektiv. Med stor inlevelse och värme får han dina egna utmaningar att kännas obetydliga och ger dig motivation och verktyg för att nå dina egna mål. Aron lämnade ingen oberörd.
Lars Kry

CEO, Sigma IT

Ämnen Aron föreläser om

Teamwork

Aron delar med sig av sina bästa knep för att lyfta varandra till oanade höjder.

Framgång

Under föreläsningen går Aron igenom några av sina viktigaste framgångsfaktorer som fått honom att lyckas som både äventyrare, programledare och entreprenör.

Äventyr

Ta del av rafflande berättelser från äventyr runt om i världen och lärdomar från när det kanske inte alltid gick som det var tänkt.

Inspiration

Du kommer garanterat gå från Arons föreläsning full av inspiration och nya infallsvinklar.

perspektiv

Perspektiv till att se situationer och händelser från en annan vinkel. Hur hittar vi perspektiv när allt ser mörkt ut?

Välgörenhet

Aron har samlat in mer än 12 miljoner kronor till Barncancerfonden samtidigt som han drivit ett framgångsrikt företag. Hur kan man kombinera CSR/välgörenhet och företagande?