BOKA ARON

 • Icke bindande förfrågan
 • Svar inom tre timmar
 • Behovsanpassad föreläsning

  Namn

  E-post

  Telefon

  Företag, organisation eller skola

  DigitalPå plats

  I vilket sammanhang önskar ni anlita Aron?

  Boka digital föreläsning

  En inspirationsföreläsning på distans om hur du förverkligar dina drömmar – om att sätta tydliga mål, hitta och skapa motivation, teamwork och drivkraft.

  Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier.

  Klicka här för att läsa mer

  Föreläsningar på distans

  De senaste åren har varit utmanande för oss alla på olika sätt. Först drabbades vi av den globala pandemin och när vi äntligen började återhämta oss, dök det upp nya utmaningar i form av krig i Europa, höga elpriser, inflation och räntor. Vi har upplevt många förändringar på kort tid i vår värld,  saker som vi inte kan påverka. Det vi faktiskt kan påverka är vår mentala inställning till förändringen och hur vi hanterar den.

  Hur hittar vi tillbaka till inspiration, motivation och drivkraft i dessa tider? I mina föreläsningar gör jag mitt bästa för att besvara dessa frågeställningar. Oavsett om föreläsningen är digital från min supermoderna studio eller live på plats hos er.Jag är övertygad om att vi kan vända de här utmaningarna till möjligheter. Att vi kan lära oss hur man anpassar sig till förändringar snabbt och effektivt hitta nya sätt att bli mer motiverade och engagerade i vårt arbete och våra liv. Att boka mig som talare till ert evenemang ska vara enkelt.

  Skicka in dina uppgifter i formuläret här på sidan (det är helt kostnadsfritt) så kontaktar min bokare Erik dig med mer information om att boka en föreläsning. Om jag inte är tillgänglig vid det datum ni vill boka tipsar vi er gärna om andra passande talare till ert event!

  Låt mig hjälpa dig och ditt team att hitta inspiration, motivation och drivkraft i dessa utmanande tider.

  Aron Anderson

  Aron talar om dessa ämnen

  Teamwork

  Arbetsglädje

  Förändringsarbete

  Perspektiv

  Inspiration

  Äventyr

  Bokningsförfrågan

  • Icke bindande förfrågan
  • Svar inom tre timmar
  • Behovsanpassad föreläsning

   Några av Arons kunder

   Aron på scen