Föreläsning om förändringsarbete

Vi kan inte alltid bestämma hur varenda liten detalj av framtiden ska se ut och då krävs det att vi jobbar agilt med förändringsarbete. Att vara på tårna och snabbt identifiera förändring skapar möjligheter att ligga i framkant av varje förändringsarbete.

Denna föreläsning är en unik blandning av teoretiska insikter, interaktiva diskussioner och praktiska övningar som syftar till att ge dig de verktyg och strategier du behöver för att såväl leda som uppleva förändring framgångsrikt.

Föreläsning om förändringsarbete med Aron Anderson

Föreläsning Förändringsarbete

Förändring sker ofta när vi minst anar det. Vi är på väg till ett mål och plötsligt ändras förutsättningarna. I näringslivet kan det innebära att att en leverantör plötsligt går i konkurs, i offentlig sektor omkastningar i politiken och på ett äventyr att vädret plötsligt förändras eller att utrustningen går sönder. 

Ja det händer helt enkelt saker som vi måste anpassa oss efter. Ofta när förändringar sker kan vi inte påverka den i sig självt. Det vi istället behöver göra något åt är hur vi förhåller oss till den.

Hur gör vi det bästa av vår situation. Speciellt i en pressad sådan?  

Vi kan inte alltid bestämma hur varenda liten detalj av framtiden ska se ut och då krävs det att vi jobbar agilt. Att vara på tårna och snabbt identifiera förändring skapar möjligheter att ligga i framkant av varje process. Denna föreläsning är en unik blandning av teoretiska insikter, interaktiva diskussioner och praktiska övningar som syftar till att ge dig de verktyg och strategier du behöver för att såväl leda som uppleva förändring framgångsrikt.

Nyckelpunkter:

– Förståelse: Utforska dynamiken och psykologin bakom förändring och lär dig att navigera genom osäkerhet och motstånd.

– Ledarskapet: Utveckla dina ledarskapsfärdigheter och lär dig att inspirera och motivera ditt team genom förändringsprocesser. Vi djupdyker även i det personliga ledarskapet under förändring och hur man kan coacha sig själv. 

– Effektiv Kommunikation: Upptäck hur tydlig och empatisk kommunikation kan överbrygga klyftor och bygga starkare band.

– Hållbar Förändring: Lär dig att skapa och implementera strategier som är hållbara, inkluderande och som stödjer långsiktig framgång.

– Varför boka föreläsning om förändringsarbete?

Föreläsningen kommer att utrusta dig med kunskap, insikter och praktiska metoder för att effektivt driva och hantera förändring. Du kommer att lämna med en djupare förståelse för processens natur och med konkreta verktyg för att implementera positiva och bestående förändringar i såväl arbetsliv som det privata!

Bokningsförfrågan

  • Icke bindande förfrågan
  • Svar inom tre timmar
  • Behovsanpassat upplägg