Föreläsning om TEAMWORK

Häng med på  en inspirerande och insiktsfull resa där vi utforskar kraften och magin bakom effektivt teamwork. Föreläsningen om teamwork är fylld med engagerande historier, praktiska strategier och insikter, som kommer att förvandla ditt sätt att tänka på samarbete och kollektiv framgång! 

Få saker har varit så viktiga för min framgång på mina äventyr som teamwork och detta är något jag verkligen brinner för att dela med mig av! 

Föreläsning om förändringsarbete med Aron Anderson

Föreläsning TEAMWORK

Varför boka föreläsning om teamwork?

Denna föreläsning om teamwork kommer ge dig en djupare förståelse för teamworks väsentligheter och vad som blir möjlighet när man respektfullt utmanar varandra. Med konkreta verktyg och strategier för att bygga och underhålla framgångsrika team. Du kommer att få insikter som är omedelbart tillämpliga i din professionella värld, och som kan omvandla ditt team till en harmonisk och högpresterande enhet!

– Synergins Kraft: Lär dig hur samarbetet mellan diverse talanger kan skapa en harmoni som förstärker varje individs styrkor och kompenserar för svagheter.

 – Att be om hjälp: Vi svenskar tenderar att vara dåliga på att be om hjälp. Hur vågar vi be varandra om hjälp?

Psykologisk trygghet: När man studerar team har man sett att en av de viktigaste egenskapen ett team kan ha är psykologisk trygghet vilket i sin tur skapar en snabbare inlärning i teamet. Vilka är grunderna i det?

– Effektiv Kommunikation: Utforska vikten av klar och koncis kommunikation för att bygga starka, resilienta team och för att överkomma utmaningar i pressade situationer.

– Gemensamma Visioner och Mål: Upptäck hur delade drömmar och mål kan fungera som en kompass, skapa riktning och hålla teamet motiverat och fokuserat.

– Konflikthantering och Problemlösning: Förstå hur man omvandlar konflikter till möjligheter och utvecklar strategier för kreativ problemlösning inom ett team. Lär dig snälltolka och driva en problemställning framåt snarare än fastna och älta men utan att förringa medarbetares känslor och upplevelser.

 

Bokningsförfrågan

  • Icke bindande förfrågan
  • Svar inom tre timmar
  • Behovsanpassat upplägg