FÖRETAGSÄVENTYR!

När teambuilding möter gränslöshet. Behöver du och dina kollegor komma varandra nära, ställas inför tuffa situationer tillsammans och samtidigt få lära er hur man arbetar effektivt, synkroniserat och skapar ett gemensamt fokus?

Fortsätt läsa nedan om vad Aron kan erbjuda för dg och din organisation.

Företagsäventyr med aron

När Teambuilding Möter Gränslöshet

Välkomna till en unik företagsupplevelse där ditt team inte bara kommer närmare varandra, men också utmanar sina gränser och lär sig vad det innebär att övervinna hinder tillsammans. Föreställ dig ert team i en inspirerande äventyrsmiljö, ledd av ingen annan än Aron Anderson.

Varför ett företagsäventyr med Aron?

  • Autentisk Erfarenhet: Med Aron får ni inte bara en äventyrare, utan också en berättare, en coach, och en inspiratör. Hans egna äventyr ger en genuin bakgrund till varje utmaning ni tar er an.
  • Stärk Teamandan: Genom att ta er an utmaningar tillsammans i en ny miljö bygger ni djupare relationer, förbättrar kommunikationen, och lär er att lita på varandra på helt nya sätt.
  • Tillämpbar Inlärning: Varje aktivitet är utformad för att inte bara vara spännande, men också ge er konkreta verktyg och insikter som ni kan ta med er tillbaka till arbetsplatsen.

Vad kan ni förvänta er?

Från vandringar i Sveriges mest spektakulära landskap, till klättring, paddling, eller strategiska överlevnadsutmaningar, anpassar vi äventyret efter ert teams behov och önskemål. Men oavsett vad ni väljer, kan ni räkna med inspiration, insikt och en oförglömlig upplevelse.

Ta steget. Utmana normen.

Sätt ditt team i en miljö där de verkligen kan växa, skapa minnen tillsammans, och ta med sig värdefulla lärdomar för framtiden. Boka ert nästa företagsäventyr med Aron Anderson och upplev skillnaden.

Kontakta oss idag för att börja planera ert ultimata teamäventyr!

Exempel på tidigare företagsäventyr: 

  • Bestigning av Kebnekaise tillsammans med en ledningsgrupp från Ford. Under ett fyra dagar långt äventyr begav vi oss tillsammans upp till Nordligaste Sverige där vi tillsammans med en härlig grupp från Ford besteg Sveriges högsta berg. Vi gjorde inte det genom att ta den “vanliga” vägen upp på Kebnekaise utan vi utmanade oss själva rejält genom att vandra upp för halspasset och sen gå kamvandringen mellan Kebnekaises Nord- och Sydtopp. Gruppen bestod av personer oerfarna på äventyr men som alla fick med sig ett minne för livet.

     

  • Bestigning av Norges högsta berg Galfhöpiggen tillsammans med Proffice. På Proffice annornade man en intern säljtävling där priset var att man skulle få hänga med Aron och bestiga Norges högsta berg. Ett 20-tal anställda vann tävlingen och fick hänga med på detta häftiga äventyr. Man använde lokala norska guider so stod för säkerheten på plats och så fungerade Aron som “expeditionsledare”. Kunden var mycket nöjd och alla fick sig ett rejält äventyr. Senare på kvällen avslutade men med lite mer “normalt” firande på hotellet med 3-rätters middag.  

Är du intresserad av att ta med din företagsgrupp på ett äventyr med Aron? Kontakta då bokningsansvarig Erik på erik@aronanderson.se för att boka in ett kostnadsfritt möte med Aron där ni tillsammans hittar ett äventyr som vore perfekt för just er. Äventyret kan självklart kombineras med föreläsningar om olika ämnen också.

Bokningsförfrågan

  • Icke bindande förfrågan
  • Svar inom tre timmar
  • Behovsanpassat äventyr för er organisation