BOKA ARON

 • Icke bindande förfrågan
 • Svar inom tre timmar
 • Behovsanpassad föreläsning

  Namn

  E-post

  Telefon

  Företag, organisation eller skola

  DigitalPå plats

  I vilket sammanhang önskar ni anlita Aron?

  Livet gav mig en andra chans

  Om boken

  Det händer ofta att folk frågar mig hur jag hinner göra så mycket. Äventyr, träning, föreläsningar – och att träffa familj och vänner. Svaret är enkelt. Jag hinner därför att jag vill hinna. Jag vet att jag har bråttom. Livet är skört, imorgon kan allt vara över. Jag har haft cancer fyra gånger, men klarade mig. Livet gav mig en andra chans – den chansen måste jag ta vara på.

  Aron Andersson är känd som föreläsare, idrottare och professionell äventyrare. Han har antagit utmaningar som kräver exceptionell styrka, både fysiskt och mentalt.

  Inga mål verkar vara omöjliga att nå för Aron. Men vägen till framgång har varit minst sagt tuff. När han var sju år drabbades han av en elakartad cancertumör. Operationen räddade Aron – men förändrade också hans liv totalt. Han blev delvis förlamad i sina ben.

  I Livet gav mig en andra chans får vi möta nya, djupare sidor av Aron. Personligt, öppet och berörande berättar han om sin livsresa: om utanförskapet han kände som barn och tonåring, om idrottsframgångarna som kom senare och förstås om alla äventyr och expeditioner, från Kebnekaise till Sydpolen. Han delar även med sig av den tankemodell som är hemligheten och nyckeln bakom framgångarna.

  Aron Anderson, född 1988, är professionell äventyrare och uppskattad inspiratör och föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om. Och genomfört äventyr som kräver en exceptionell styrka, både fysiskt och mentalt. Hans fantastiska bedrifter inspirerar andra att inse sina möjligheter – oavsett svårigheter.

  Aron är även en av landets mest anlitade föreläsare och har blivit utsedd till Årets talare. År 2017 fyllde han globen och föreläste för alla niondeklassare i Stockholm. 

  Bokfakta

  FörfattareAron Anderson, Helene Arkhem
  FormgivareKai Ristilä
  RedaktörIngela af Geijerstam
  Upplaga1
  ISBN9789189740082
  SpråkSvenska
  Utgiven2023-03-28
  FörlagThe Book Affair

  BESTÄLL BOKEN FRÅN

  Boken är skriven tillsammans med Helene Arkhem som är journalist och författare.