BESTIGNING AV TROLLTUNGA

Våren 2017 började jag fundera på om det skulle vara möjligt att hjälpa min vän Saga Lundin att uppfylla sin dröm om att sitta längst ut på den norska klippan ”Trolltunga”. Till historien hör att Saga vid det här tillfället var drabbad av en långt gången form av cancer i bäckenet och om hon skulle klara den tuffa vandringen. Jag tänkte att vi alla fall måste ge den ett försök så jag fick med mig ett härligt gäng med underbara vänner som ville vara med på äventyret och stötta. Förutom dem fick vi även med Eric som själv haft cancer när han var liten och Henny som har en hjärntumör. Sen åkte vi bil till Odda i Norge och påbörjade därifrån vår vandring upp till Trolltunga. Hur det gick kan ni se i videorna nedan 🙂 

Älskade Saga gick bort i juli 2018 och jag är evigt tacksam att jag fick hjälpa henne att uppfylla en av sina drömmar innan cancern tog hennes liv. FUCK CANCER! 

Fakta

Vad? Bestingning av Trolltunga
Var? Vestland, Norge
När? 11 juni 2015
Tid? 10 timmar
Mål?   Ta sig till toppen